BINNENKIJKEN IN DE KAST VAN …

Esther Jansen, 36 jaar. Ze woont in Sittard, samen met Patriek en haar meiden Liv (9) en Feline (6). Ze werkt als psycholoog, en ze is daarnaast graag bezig met het naaien van kinderkleding. Ze blogt daar soms over op vanjansen.blogspot.nl. Haar droom is ooit een eigen label te beginnen.

Hoe zou je de stijl van de kinderkamers omschrijven?
Liv’s kamer is een ‘grote meisjes’ kamer. Ze houdt van rust en licht dus we kozen voor lichte kleuren en basic prints gecombineerd met licht hout. De stijl is fris, basic en stoer met dromerige accentjes zoals het kaptafeltje en de klamboe. Het blijft toch nog een meisje van 9 en dat mag je zien!

Haar zusje Feline is de prinsessenfase aan het ontgroeien, maar roze blijft favoriet. We combineerden zachtroze met zwart/wit om het iets meer pit te geven. Feline houdt heel erg van spelen en lezen op haar kamer dus we zorgden voor genoeg knusse plekjes

Wat zijn jouw lievelings spulletjes? En die van je dochters?
Mijn lievelingsspulletjes zijn de neonlampjes, het vloerkleedje op Feline’s kamer en mijn eigen oude twijfelaar-bed op Liv’s kamer. De opa van mijn vader sliep er al in, het is een heerlijk bed!Liv’s lievelingsitem is haar klamboe, waar ze zich terugtrekt in haar eigen wereldje! Feline is fan haar leeshoekje onder de hoogslaper. Ik naaide de speelmatrasjes zelf.

Wat zou je nooit weggooien of wegdoen omdat je / jullie eraan gehecht zijn? 
Zeker het bed van Liv, samen met het nachtkastje een echt familiestuk.

Hoe houden jullie de kamer netjes / opgeruimd? Nog tips voor andere moeders? 😉
Van mij hoeven de kamers niet constant opgeruimd te zijn, het is hun plekje. Maar 1 of 2 keer per week gaat al het speelgoed in de vele opbergmanden of lades, en worden de bureautjes opgeruimd.

Welke kinderkleding merken zijn favoriet?
Ik ben fan van veel merken 😉 helaas gaan veel leuke merken tot maat 8 jaar en daar groeien we langzaam uit 🙁 ik hou van Tiny Cottons, Soft Gallery, PompdeLuxe, MingoKids, Scotch, en ook van Belgische merken zoals Fred & Ginger, Aymara en Morley. Oh en vergeet de Spaanse merken niet: Buho is ook prachtig!

Welk kleding stuk is speciaal voor jullie en waarom?
Met name stukken waar bepaalde herinneringen aan vastplakken: kleding die ik kocht voor verjaardagen of die ik associeer met fijne vakanties! Bijvoorbeeld de badpakjes met strikjesprint die ik zelf naaide of de grijze jurk met konijntjes. Liv’s favoriet is de ‘I like your face’ sweater van Tiny Cottons, die heeft weinig in de kast gehangen deze winter!

Bij welke winkel en/of webshop shop jij graag voor de kinderkamer?
Ik shop graag bij mevrouw aardbei, H&M Home en Karwei. Ik hou er ook van om dingen zelf iets aan te passen, bv de leren greepjes die ik maakte, zelfgemaakte kussens of beddengoed.

En waar voor je kinderkleding?
Ik koop veel online. Favoriete online shops zijn Goldfish, Springstof, Sissy Boy en Imps & Elfs. Ik koop ook graag in de winkel van Bling Sundays best. Uiteraard koop ik ook regelmatig goedkopere basics, bv bij WE. Voor mooie maillots en kousen slaag ik bij Kousenenkarton

Kijk hieronder mee in de kinderkamers van Liv en Feline. Beschik jij over een goede fotocamera én heb je een leuke baby of kinderkamer die je met ons wilt delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. BINNENKIJKER

Kinderkamer Liv

IMG_6691-001 IMG_6688-001 IMG_6697-001 IMG_6690-001 IMG_6700-001 IMG_6699-001 IMG_6689-001 IMG_6702-001

Kinderkamer Feline

IMG_6723-001 IMG_6719-001 IMG_6705-001 IMG_6712-001 IMG_6704-001 IMG_6707-001 IMG_6711-001 IMG_6713-001 IMG_6708-001 IMG_6720-001

Beschik jij over een goede fotocamera én heb je een leuke baby of kinderkamer die je met ons wilt delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. BINNENKIJKER

Tags: , , , ,

Plaats een reactie