10X HIPPE & VROLIJKE JURKJES


Jurkjes, ze kunnen eigenlijk niet in de kledingkast van je meisje ontbreken. En zeker nu het zonnetje weer vaker gaat schijnen zijn jurkjes heerlijk om te dragen. Nu draag je ze nog fijn met een vestje of¬†legging, maar het zal vast niet lang meer duren (positief denken he ūüėČ voordat je meisje heerlijk met blote benen in haar nieuwe jurkje de deur uit stapt. Je hebt ze in¬†alle soorten en maten. Stoer, girly, met veel printjes of juist simpel, voor iedereen wat! Wij hebben weer een aantal gave¬†jurkjes bij elkaar geshopt, welke vind jij het leukst?

2deligejurk

1. Belleroseballen jurk

2. Bobo Chosesgele jurk

3. Mini Rodinikolibrijurk

4.¬†Scotch R’Bellepanterjurk

5. Mini Rodinirozestipjurk

6. Rotoruastreepjurk

7. Belleroseglitterjurk

8. Iglo&Indisweaterjurk

9.¬†L√∂tiekidsvakjesjurk10.¬†Tumble ‘N Dry

 Welk nummertje kies jij voor je dochter?

Lees ook: 10x gave zomerjassen voor je zoon of dochter

Tags: , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie