KINDERMODEBLOG ON TOUR | BACKSTAGE LEMONADE AMSTERDAM

De kop is eraf! Afgelopen woensdag startte Kindermodeblog on Tour bij de waanzinnig leuke kinderwinkel Lemonade in Amsterdam. Het werd een mooie, drukke en super gezellig dag! Lieve kinderen van klein tot groot kwamen langs met hun mama’s en papa’s voor persoonlijk styling advies én om natuurlijk in een nieuwe en vrolijke voorjaarsoutfit op de foto te gaan.

Outfits combineren bij Lemonade is een feestje! Deze Amsterdamse kinderwinkel hangt bomvol geweldige kinderkleding. Kindermode merken als Les Coyotes des Paris, The New (ook zéker een kindermode merk dat je moet zien) Kidscase, Anecdote, Popupshop, Name it, I dig Denim, Bang Bang Copenhagen en Bellerose zijn nog maar een kleine greep uit de collectie. En dan heb ik het nog niet eens over alle leuke (kraam) cadeautjes en lifestyle producten…

Terug naar afgelopen woensdag! Want het was leuk en vandaag delen we de backstage foto’s met je. Het album met alle outfit foto’s van de kinderen komt ook snel online op Facebook dus blijf Kindermodeblog de komende dagen goed in de gaten houden 😉 Je snapt dat er ook dit jaar weer te gekke prijzen te winnen zijn, dus neem vooral snel een kijkje op onze speciale Kindermodeblog on Tour pagina voor alle info.

Kon jij er afgelopen woensdag niet bij zijn? Of lag Amsterdam net een beetje uit de richting? Bekijk dan ook zeker even onze volledige agenda, want we gaan nog het hele land door! Zo zijn we aankomende zaterdag 8 april bij America Today in Utrecht en zondag 9 april bij Wonder in Nijmegen! Kom je gezellig langs?

Klik hier om naar de website van Lemonade te gaan

Iedereen die er woensdag bij was, dank jullie wel voor jullie komst en gezelligheid!

– X♡ – Free

Klik hier om naar de Kindermodeblog on Tour pagina te gaan voor meer informatie!

& Klik hier om direct naar de website van Lemonade te gaan 

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie