5X HOTSPOT TIPS VAN SABRINE VAN LEMONADE


Morgen is het zover, Kindermodeblog on Tour gaat van start en wat hebben we er onwijs veel zin in! We starten de Tour morgen bij de waanzinnig gave kinderwinkel Lemonade, op de Middenweg in Amsterdam. Kom gezellig langs voor persoonlijk styling advies en laat je kind(eren) professioneel op de foto zetten door de fotograaf van Kindermodeblog. Om de dag morgen helemaal compleet te maken vroegen wij Sabrine van Lemonade om 5 hotspot tips in de buurt van Lemonade met ons te delen! Zo maak je er gewoon een gezellige dag of middag van! Win-Win 😉

Hotspot 1 | Lemonade
Natuurlijk start je de dag morgen met een gezellig bezoekje aan Lemonade zelf! Bij Lemonade shop je de leukste baby- en kinderkleding van 0 tot 16 jaar. De mix van verschillende kinderkleding merken als Popupshop, I Dig Denim, Bang Bang Copenhagen, Name it, Les Coyotes de Paris en véél meer doet je kindermode hart sneller kloppen. Maar naast al deze te gekke merken vind je bij Lemonade ook speelgoed, schoenen, fijne kraamcadeautjes en leuke items voor de kinderkamer! Pssst, morgen ontvang je bij deelname aan het styling event ook nog eens een voucher met 20% korting op al je aankopen!!

Hotspot 2 | SLA
Na een rondje shoppen en personal styling kun je lekker neerploffen bij SLA tegenover Lemonade.
Sabrine: ”Bij SLA stel je zelf heerlijk je salade samen, eet je een lekker stukje taart of drink je een kopje koffie in het zonnetje” Kijk daar worden wij moeders blij van toch?

Hotspot 3 | BIGGLES
Na een heerlijk kopje koffie mag je natuurlijk ook wel even lekker voor je zelf shoppen! Hiervoor ben je bij BIGGLES (ook gelegen aan de Middenweg) aan het perfecte adres. Fashion voor dames en heren en fijne lifestyle producten. De mix van Deense en Nederlandse merken zorgen voor een perfectie combinatie. BIGGLES heeft pas een heuse ”make-over” gehad, dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Hotspot 4 | Manwood
Bij een nieuwe outfit kan een paar nieuwe schoenen uiteraard niet ontbreken 😉 Sabrine: ”Bij Manwood shoeheaven op de Middenweg shop je de mooiste schoenen voor dames en heren.’‘ Met merken als Nubbik, Toral en Catarina stap je goed het nieuwe seizoen in.

Hotspot 5 | Mojo
Met dit weer als vandaag is er niks fijner dan lekker even op het terras te ploffen. Sabrine: ”Mojo is echt  een super fijne en relaxte plek om te lunchen of om een drankje te drinken op het terras.” Het terras ligt heerlijk in de zon dus neem je zonnebril maar mee morgen. Mojo ligt aan de Ringdijk, om de hoek van de Middenweg.

Zien we je morgen bij Lemonade in Amsterdam? Frederieke en het team van Kindermodeblog staan vanaf 11:00 voor je klaar! Tot morgen!!

Klik hier voor alle informatie over Kindermodeblog On Tour

Tags: ,

Plaats een reactie