AMERICA TODAY | DESIGN YOUR OWN SWEATER!


Een paar weken geleden deelde ik het te gekke nieuws met jullie dat ik een super leuke samenwerking ben aangegaan met America Today – lees de blog hier als je deze hebt gemist – Ik vertelde je toen al dat we ook voor jullie heel veel leuks in petto hebben en vandaag kan ik weer een hele toffe actie met je delen!

Is jouw zoon of dochter ook zo creatief? Dan is dit zijn of haar kans om een eigen sweater te ontwerpen én te winnen! Hoe cool!! Laat je creativiteit de vrije loop. Pak je stiften, verfkwasten of spuitbussen erbij of leef je helemaal uit op de computer om je eigen ontwerp voor op de sweater te maken! Naast dat je zoon of dochter kans maakt op een eigen sweater van America Today, maakt hij of zij ook nog eens kans op een shoptegoed t.w.v. €250,- om de look af te stylen. En dit ga je samen met mij doen bij de Bijenkorf. Misschien dus tot snel!!

Via deze link kun je alle details nalezen én het deelname formulier downloaden

 _63A2153 _63A1946
Tags: ,

Plaats een reactie