PERSONAL BLOG: SAMENWERKING AMERICA TODAY + MET 4 VOLGERS SHOPPEN

Ik heb te gek nieuws dat ik eindelijk met jullie mag delen!! Ik ben een samenwerking aangegaan met America Today!! En daar ben ik superblij mee! We gaan leuke dingen doen en ik heb ook voor jullie heel veel leuks in petto….Lees je even mee?

Voordat ik je een collectie update geef wil ik eerst nog even iets van vroeger met je delen. Ik heb zelf namelijk leuke herinneringen aan America Today…. Uit mijn pubertijd zeg maar. Ik ging er regelmatig shoppen met mijn kleedgeld. Ik kocht er o.a Fruit of the Loom truien, Levis spijkerbroeken, bomberjassen en van die afritsbroeken. Weet je nog? 😉
Maar als mijn kleedgeld weer eens veel te snel op was, sleepte ik mijn lieve pa op zaterdagochtend mee naar de America Today. Want ik wilde hem zo graag die Timberlands showen waar ik al nachtenlang over lag te dromen. En daar heeft hij het dus nog steeds over. Over die beruchte Timberlands die ik van hem cadeau heb gekregen bij de America Today. ” Weet je nog Free? Dat je in de America Today smeekte om die dure schoenen en dat je mij beloofde om meer op je viool te oefenen? Je hebt geen minuut langer op je viool gespeeld ” Om daar dan met zo’n serieuze blik bij te kijken, in de hoop dat ik ‘alsnog’ m’n viool ga afstoffen?!
Mijn vader zit ook regelmatig op Kindermodeblog en hij volgt me op de voet. Ik vermoed dus dat hij er deze week weer eens over gaat beginnen. Over die ene zaterdag bij America Today. En over wat ik hem toen beloofde….(sorry Pap! Je bent de liefste vader van de wereld!)

Ik dwaal misschien een beetje af maar ik wilde deze persoonlijke herinnering toch graag met jullie delen! Heb jij ook fijne herinneringen aan America Today of kom je er nog wel eens? Misschien om er stiekem Oreo koekjes te scoren? 😉

Nu even de fashion update! Sinds een paar jaar verkoopt America Today namelijk ook hele toffe kinderkleding. De America Today Junior collectie voor jongens en meisjes van zes tot veertien jaar is een stoere casual lijn waar kwaliteit, comfort, draagbaarheid en fun centraal staat. De items uit de collectie zijn geïnspireerd op American vintage, sportwear en de échte America Today classics. Ik vind de nieuwe collectie super draagbaar en te gek voor kids met een sportieve / stoere stijl. Alles is goed te mixen en matchen, en ik hoop jullie de komende tijd van veel nieuwe inspiratie te voorzien. Hebben jullie deze shirtjes van Levis al gezien? Leuk geprijsd!! En wat dacht je van de bombers die Saar hieronder op de foto’s draagt? Ik ben super benieuwd wat je daarvan vindt!! Laat je het even weten?

En dan heb ik nog iets heel leuks!! Aanstaande vrijdag wordt in Amsterdam de America Today heropend op de Ferdinand Bolstraat . Dit wordt uiteraard feestelijk gevierd. Ik ga hier natuurlijk ook naartoe en ik mag exclusief 4 volgers meenemen!!! Alle 4  (2+2) krijgen een shoptegoed t.w.v €100,- en persoonlijk shopping en styling advies van mij! Maar ook zullen we samen genieten van een hapje en drankje. Gezellig toch!! 🙂

Lijkt het je leuk om aankomende vrijdag samen met een vriendin en met mij mee te gaan shoppen? Laat dan snel een leuke reactie achter op Kindermodeblog Facebook EN/OF op Instagram. Tag alvast de vriendin die je mee wilt nemen en vergeet niet om America Today Junior op Instagram te gaan volgen… Oh ja en als laatste, niet verplicht maar wel leuk, laat me even weten welke items uit hun shop jou het meeste aanspreken, door een url achter te laten onder m’n Facebook bericht. Ik maak de winnaars woensdagavond na 21:00 bekend onder deze blogpost!

Het is een beetje een lange blog geworden, maar ik ben geloof ik nogal enthousiast 🙂 Super bedankt voor het lezen en wie weet tot vrijdag!!! Ik heb er zin in!  XFREE

Klik hier om direct naar de webshop van America Today te gaan

_63A1498 _63A1542 _63A1620 _63A1506 _63A1659
_63A2138 _63A1969 _63A1900 _63A1946 _63A2050 _63A2164 _63A2336 _63A2391_63A2153 _63A2409 _63A2318 _63A2309
Klik hier om direct te shoppen bij America Today

Ben jij al GRATIS geabonneerd op mijn Youtube kanaal?


Foto’s door Alina Krasieva Photograpy

IEDEREEN DIE HEEFT MEEGEDAAN, SUPER BEDANKT DAARVOOR!!!

Aanstaande vrijdagavond gaan mee shoppen in Amsterdam:
Charlotte Swart + Lisette van der Geest
Patty Meuling + Wendy van der Pol

Gefeliciteeeeerd!!!  Sturen jullie snel een mailtje naar info@kindermodeblog.nl  ?
Tot vrijdag!! -X- Free

Tags: , , ,

Plaats een reactie