JURKJES VERSLAVING

Mijn liefde voor jurkjes blijft. Zo lang de meisjes het accepteren zullen er veel jurkjes in de kast hangen.

Olivia blijft lekker door groeien, dus weer tijd voor een nieuwe zomer garderobe. Een aantal goede basic items en daarnaast een paar gave eye catchers.

Het jurkje wat ik nu aan jullie wil laten zien zal waarschijnlijk Olivia’s favoriet gaan worden. Een jurkje met een all-over vlinder print. Eerst was blauw haar lievelings kleur, maar tegenwoordig zijn roze en wit ook haar lievelings kleuren. Haha die gedachtes en fantasieën van kinderen van 3 zijn toch geweldig? De opmerkingen en vragen die op het moment voorbij komen… om in een boekje te schrijven.

Het jurkje heb ik geshopt bij Toddlers and Tees. Een super fijne webshop. Heel veel
gave merkjes voor jong en oud en heel belangrijk, goede service. Danielle staat altijd voor je klaar, zelfs de dag na haar bevalling.. hihi! Nu heerlijk genieten van je prachtige dochter Danielle!

Het jurkje is in de zomer natuurlijk het aller leukst, met bruine beentjes, wilde haartjes en een paar sandaaltjes eronder, love it! Nu de temperaturen wat beter worden is het ook al een heerlijk jurkje. Combineer het met een gebreid vest, spijkerjack en het staat super lief en stoer!

Wat vinden jullie van Olivia haar jurkje?

Klik hier om naar de webshop van Toddlers and Tees te gaan

gro gro1 gro2 gro6 gro5 gro4 gro3 gro7

Klik hier om het jurkje direct te shoppen

Wat vinden jullie van het jurkje?

Tags: , ,

Plaats een reactie