NIEUWS |H&M STUDIO COLLECTION


Het is zover! Vandaag heeft H&M haar nieuwe studio collectie gelanceerd. Deze bestaat uit hoge kwaliteit kleding voor mannen, vrouwen én kinderen. Het is H&M’s eerste see now, buy now collectie. De kleding kun je dus meteen na de modeshow shoppen: zo van de catwalk, in jouw winkelmandje. De nieuwe kindercollectie is geïnspireerd op de klassieke dans: ballet en de stoere boks sport. Eenvoudige kleding bedrukt met toffe prints. Het vleugje romantiek en de vintage look zorgen voor een echte ballet stijl. De kleuren rood, zwart, wit en beige zien we veel terugkomen in de collectie. De stoere prints zorgen voor een sportieve touch en ook de metallic trend zien we terug in de collectie. Wij zijn fan! Wat vinden jullie?

De nieuwe kindercollectie van H&M kun je nu via deze link shoppen

HM-Studio-Kids-BTS-from-campaign-March-issues-only-3 HM-Studio-Kids-Kindermodeblog HM-Studio-Kids- HM-Studio-Kids-BTS-from-campaign-March-issues-only-8 HM-Studio-Kids-BTS-from-campaign-March-issues-only-10

Klik hier om direct bij H&M te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe kindercollectie van H&M?

Tags: , , ,

Plaats een reactie