H&M | HET NIEUWE JURKJE VAN MCKENZIE


Door Rosan:

Ik had me zo voorgenomen om heel even geen kleding te kopen voor de kids. En je raadt het al, dat is niet gelukt. Het ging heel goed, ondanks dat al die mooie nieuwe collecties uitkomen nu, waar je echt zo hebberig van wordt. En toen postte een van de andere dames hier op de blog een foto op haar Facebook van een TE leuk badpakje van H&M, die moest ik gewoon hebben voordat het uitverkocht zou zijn. Dus ik direct naar de site, maar goed dat is vragen om moeilijkheden, want binnen een minuut had ik natuurlijk veel meer items in mijn winkelwagentje dan alleen dat badpakje.

Ik heb mezelf even streng toegesproken en toch weer wat items verwijderd, maar dit jurkje… die moest echt blijven. Door het kraagje en het riempje is het weer net even anders dan de meeste jurkjes die ik voor Mckenzie heb. Daarnaast vond ik de kleur ook gaaf. Met zo’n kraagje kan het snel wat tuttiger worden maar met deze stoere kleur is dat helemaal niet het geval. Ik denk wel dat het een kleur is die niet alle meisjes even mooi zal staan, maar mijn kleine pocahontas kan echt alles hebben. Omdat deze dame nu toch wel een mening begint te krijgen over wat ze aantrekt, moest ik nog wel even vragen of ze akkoord ging met de aankoop. Ze moest er even over nadenken toen ik ‘m uit de verpakking haalde, maar toen ik liet zien dat er een print van hartjes op zat, ging ze ook overstag. Dus ondanks dat mijn missie gefaald is, dan toch wel weer geslaagd 🙂

Je kunt het jurkje via deze link shoppen bij H&M

IMG_2277 IMG_2297 IMG_2294 IMG_2295 IMG_2288
Wat vind jij van het nieuwe jurkje van Mckenzie?
Tags: ,

Plaats een reactie