DIT IS HET NIEUWE JURKJE VAN MCKENZIE


Door Rosan:

Het gebeurde vorige week.. plotseling… ik spitte door Mckenzie haar kast en het drong ineens tot me door, ze heeft bijna niets meer om aan te trekken!
Okay, ik geef toe, dit is lichtelijk overdreven, maar feit is wel dat ze inmiddels wel een beetje uit haar maat is gegroeid. En alles wat ze nog wel past heeft ze inmiddels al zo vaak aan gehad (vind ik), dat ik er op uitgekeken ben.

Dus ik dook meteen achter mijn computer om te gaan shoppen! Mentaal ben ik nog niet helemaal toe aan het aanschaffen van wintercollecties. Dus toch maar proberen nog even wat in de sale te scoren. Dit was nog niet zo gemakkelijk, want de items die je het allerleukst vindt die zijn er natuurlijk net niet in de maat die jij wil of ze zijn zo zomers dat het eigenlijk net de moeite niet meer is. Maar uiteindelijk toch geslaagd bij Mio & Co, een super leuk Nederlands merkje. Dit jurkje is minimalistisch en tijdloos daarom heel goed te dragen met een maillot en vest, dus in ieder geval ook najaars-proof!

Je kunt het jurkje hier shoppen in de SALE

IMG_1480 IMG_1484 IMG_1486 IMG_1492 IMG_1487 IMG_1498

Klik hier om het jurkje direct te shoppen

Wat vind jij van deze jurk van McKenzie?

Tags:

Plaats een reactie