NEWS! NYNSTYLES OPENT NIEUWE WINKEL IN LEEUWARDEN

Stop even waar je mee bezig bent, want ik heb een super leuk nieuwtje voor je dat je echt niet wilt missen! Misschien ken je de kinderwinkel NYNstyles nog wel van onze Spring én Back to School Tour? Wij brachten al vaker een bezoekje aan deze superleuke winkel in Dokkum, waar je helemaal hebberig wordt van al het leuks! En er is heel gaaf nieuws… want NYNstyles heeft een tweede winkel in Leeuwarden geopend!! Nóg een kinderwinkel waar we de leukste kidsfashion kunnen shoppen. Daar worden we blij van!

Voor degenen die deze winkel niet kennen een kleine introductie: bij NYNstyles kun je zowel online als in de winkel de meest hippe kinderkleding shoppen voor jongens en meisjes en de allerkleinsten. Je vindt hier toffe kindermode merken als Bobo Choses, CarlijnQ, Mini Rodini, Molo, Tinycottons, nOeser, Sproet & Sprout en veel méér. Bij het zien van de foto’s van de nieuwe winkel gaat ons hartje sneller kloppen. Het ziet er toch waanzinnig uit!! Wat ons betreft een hele goede reden om  een shopdagje naar Leeuwarden te plannen!

Je vindt de nieuwe kinderkleding winkel van NYNstyles in hartje Leeuwarden op Nieuwestad 121. En als Friesland toch net iets te ver weg is, kun je natuurlijk ook gewoon via de website shoppen!

Klik hier om naar de website van NYNstyles the little ones te gaan

IMG_1944 IMG_1942 IMG_1938 IMG_1943 IMG_1940IMG_1953 IMG_1950 IMG_1946 IMG_1952 IMG_1951IMG_1941
Klik hier om direct naar de website van NYNstyles te gaan

BEKIJK OOK: Het backstage verslag van de Back to School Tour bij NYNstyles in Dokkum

Tags: , , ,

Plaats een reactie