KINDERMODEBLOG BIJ NYNSTYLES IN DOKKUM & LEEUWARDEN

Is het al tijd voor een tussenstand? Mag het al? ūüėČ Kindermodeblog on Tour is vorige week van start gegaan en we hebben de afgelopen week in totaal gewoon al meer dan 80 (!) kinderen aangekleed¬†en gekiekt voor een prachtige fotoserie. Meer dan¬†tachtig,¬†geen grap ūüėČ

Echt te gek dat ik tijdens de Tour van Kindermodeblog door Nederland, jullie (weer) in real life heb mogen ontmoeten. Superleuk om mensen in het echt te zien ipv alleen online. Sommige kinderen die ik herken van de vorige keer zijn ineens de lucht in geschoten en soms is er zelfs een broertje of zusje bijgekomen! Dit is zo leuk om te zien!!

Nynstyles Dokkum & Leeuwarden

Afgelopen weekend was Kindermodeblog in Friesland!! Nynstyles the little ones it was!
Zeer recent is kinderwinkel Nynstyles uitgebreid met een tweede winkel!! Naast de toffe winkel in Dokkum is er nu ook een prachtige¬†winkel in¬†Leeuwarden op¬†Nieuwestad 121. De winkel is ruim opgezet, en hangt net als Dokkum bomvol geweldige kindermode merken. Je kunt bij NynStyles heerlijk mixen & matchen met kinderkleding merken als Soft Gallery, Organic Zoo, Le Big, Billieblush, SmallRags, Bobo Choses, Mini Rodini, Repose Ams en h√©√©l veel meer… Kijk je mee naar de backstage beelden van afgelopen vrijdag en zaterdag? We zullen de outfit foto’s van alle kids ook snel met je delen, dus keep an eye on Kindermodeblog ūüėČ

Kindermodeblog on Tour update

Heb jij al een kijkje genomen op onze speciale onze speciale Kindermodeblog on Tour pagina? Je vindt hier alle info over de Tour, deelnemende winkels én de mooie prijzen die er te winnen zijn. Zo staat het team van Kindermodeblog aankomende zaterdag 8 april voor jou en je kind(eren) klaar bij America Today in Utrecht en zondag 9 april bij Wonder in Nijmegen! Kom je gezellig langs?

Klik hier om te online shoppen bij Nynstyles

Day 2 | Nynstyles Leeuwarden


Iedereen die er vrijdag en zaterdag bij was, dank jullie wel voor jullie komst en gezelligheid!

‚Äď X‚ô° ‚Äď Free

Klik hier om naar de Kindermodeblog on Tour pagina te gaan voor meer informatie!

& Klik hier om direct naar de website van Nynstyles te gaan

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie