GESPOT! DEZE SUPERCOOLE KINDERTASSEN (OUTFIT DOUTZEN)

Ik wil graag een heel leuk nieuw kindertassen merk met jullie delen! Tenminste ” nieuw ” ?! Ik kende ze nog niet! Let’s meet: Affenzahn! Ik viel meteen als een blok voor deze leuke kindertassen. Waarom? Ze zijn lekker apart, gek, vrolijk én kinderlijk. Juist dat laatste, in combinatie met de vaak wat volwassen kidsfashion looks – waar ik zelf zeker van hou binnen bepaalde grenzen – maakt zo’n tas voor mij de perfecte kindertas om te mixen en matchen met coole kinderkleding. En volgensmij wordt ook elk kind blij van zo’n tas! Je krijgt gewoon spontaan zin om naar school te gaan…! Toch? 😉

Bij Affenzahn vind je tassen in de vorm van een dier in allerlei vrolijke kleurtjes. Een kikker, olifant, lieveheersbeestje of dolfijn: de hele dierenwereld komt voorbij! De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat zowel de kleine als de grotere kinderen ze kunnen dragen. De tassen hebben allemaal een tong die je kunt uittrekken en waar je de naam van je kind kunt opschrijven. Zo weet iedereen wat de tas van jouw kind is, handig! En voor de veiligheid heeft de tas reflectoren die oplichten in het donker. Met deze tas valt je kind dus gegarandeerd op. Een handige kindertas die er ook nog eens waanzinnig uitziet. En met de tassen van Affenzahn kan je kind altijd zijn of haar lievelingsdier bij zich dragen. Deze tas is een vrolijk vriendje. Een tas om blij van te worden!

Ook Doutzen werd helemaal wild van haar nieuwe tas!! Ze vond vooral die tong heel erg cool. Volgensmij zijn deze tassen én kinderen een match made in heaven. Wat denk jij?

Voor welke tas zou jij gaan?

Klik hier om een Affenzahn tas te shoppen

_63A9980 _63A9963 _63A9942 _63A9912 _63A9934 _63A9921 _63A9908

Klik hier om bij Affenzahn te shoppen

 

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie