KINDERMODE TREND | ALL SHADES OF PINK


Roze. Van poeder roze, tot neon, peach, babyroze we zien het hele kleurenpalet dit seizoen voorbij komen. Vrolijk, opvallend en wat ons betreft een topper van een modekleur. En als je denkt dat dit alleen maar heel lief gecombineerd kan worden heb je het mis! Ook voor de stoere meisjes is deze trendkleur helemaal hot! Kies bijvoorbeeld voor een metallic rok en combineer deze met een stoer T-shirt en sneakers. Met deze trendkleur kun je alle kanten op. Welke van deze 10 items is jouw favoriet?

 

bomberjack

1. America Today
amour

2. Smallable
fjallravenkanken

3. Fjall Raven Kanken
fun is back

4. Smallable
zonnebril

5. Sons+Daughterskimono

6. Gro Companymetellica7. Zara
tasje 8. StellaMcCartneyroze broek

9. Tumble ‘n Dryroze rok

10. Zara

Welk item vind jij het leukste?

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie