WONDER KINDERWINKEL + WEBSHOP VERKOOPT TOFFE MERKEN!


Vandaag nemen wij jou mee naar de webshop van Wonder! Weet je WONDER nog? Die ge-wel-dige nieuwe kinderwinkel middenin het centrum van Nijmegen. Wij waren er met onze Back to School Tour en wat was het leuk!!

Bij Wonder shop je in de winkel maar ook in de webshop prachtige kinderkleding merken als Maed for mini, Nix Nut, Organic Zoo, Phil & Phae, Repose AMS, Small Rags, BOOF, Long live the queen en méér. Deze laatste twee kindermode merken zijn nieuw bij Wonder en daarom willen wij je daar vandaag graag iets meer over vertellen!

Long live the queen is een prachtig nieuw kindermode merk van Nederlandse bodem. Deze maand heeft dit kindermode label haar allereerste Spring ’17 kinderkleding collectie uitgeleverd die je nu dus bij Wonder kunt shoppen. ”In a world where there is so much of everything, we went on a journey to source materials that are already there.” Dat is de gedachte en filosofie achter Long love the queen. Dit heeft geresulteerd in een unieke en stijlvolle collectie voor meisjes met een aantal gave limited edition items! Laat je ons weten wat je ervan vindt? Wij zijn heel benieuwd naar jullie reacties!

BOOF is het andere toffe kindermode merk dat wij je graag willen tippen en dat perfect is voor stoere jongens en meiden. Ben jij opzoek naar een mooie kwalitatieve jeans die tegen een stootje kan? Dan moet je de collectie van BOOF zeker even bekijken. Rennen, klimmen, vallen en weer opstaan in de kids proof kinderkleding van BOOF kan het allemaal!

Maar er is bij Wonder nog veel meer! Ben je ook zo benieuwd? Neem dan snel een kijkje in de webshop of ga gezellig langs in de winkel in Nijmegen. Echt een super aanrader als je in de buurt bent! Laat je ons even weten of jij net zo enthousiast bent als wij?

Je kunt hier direct een kijkje nemen in de webshop van WONDER

schermafbeelding-2016-12-20-om-16-25-10 schermafbeelding-2016-12-20-om-16-02-37 schermafbeelding-2016-12-11-om-15-12-11 12003-119-600x600 12003-117 5-510x652 schermafbeelding-2016-12-20-om-16-06-01 schermafbeelding-2016-12-11-om-15-07-15

Klik hier om direct naar de webshop van WONDER te gaan

Tags: , , , ,

Plaats een reactie