TUMBLE ‘N DRY | SPRING SUMMER ’17


Begint het bij jou ook al te kriebelen? Met de komst van het nieuwe jaar starten ook veel kindermode merken met het uitleveren van de eerste drop van de Spring/Summer ’17 collectie. Hier bij Kindermodeblog worden we er erg vrolijk van, zeker bij het zien van al die nieuwe frisse kleuren, printjes en stoffen.

Ook het hippe kinderkleding merk Tumble ‘N Dry heeft de eerste drop uitgeleverd en – oh boy – hier worden we hebberig van! Tumble ‘N Dry is een stoer, fris Nederlands kindermode merk met comfortabele maar hippe kinderkleding voor coole baby’s en kids. De nieuwe Spring/Summer collectie is vrolijk, stoer, bestaat uit frisse kleuren en prints met een knipoog. En nu hoor ik je denken, ‘de winter moet nog beginnen’ en dat is helemaal waar. Gelukkig bestaat de eerste drop uit een heleboel items die je ook nu heel goed kunt dragen en mix & matchen! Fijne vesten, jasjes, jeans, jurkjes en rokjes die je nu gemakkelijk combineert met een fijne legging of maillot.

Wij zijn enthousiast, jij ook?! Leuk als je het ons laat weten via een reactie hieronder of op Facebook! Be inspired en neem vooral zelf ook even een kijkje in de webshop 🙂

Klik hier om een kijkje te nemen in de webshop van Tumble ‘N Dry

lookbook-girls-preview-5 lookbook-girls-preview-17 lookbook-girls-preview-13 lookbook-boys-preview-10 lookbook-boys-preview-9 lookbook-boys-preview-1 lookbook-girls-preview-6 lookbook-girls-preview-11 lookbook-boys-preview-2

Klik hier om direct de nieuwe collectie te shoppen bij Tumble ‘N Dry

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie