LET’S MEET ‘LA COLLERETTE’

Yesss wat een heerlijke maand is December! Gezellige feestdagen, kaarsjes aan, Kerstboom, veel lichtjes, fijne sferen, heerlijk eten, een glas rode wijn, verrassingen, familie, vrienden en heel veel liefde!
En om niet te vergeten feestelijke kleding. I love it! Ik vind het heerlijk om de meisjes en mezelf extra leuk en feestelijk aan te kleden tijdens deze dagen. Een jurkje, goud, glitter, een strik en een leuk kraagje. Het kan niet op, er zijn zoveel feestelijke ideeën en daarnaast zijn alle combinaties mogelijk. Het kraagje maakt een outfit meteen compleet, classy en ook feestelijk.

Graag stel ik jullie voor aan een heel mooi stijlvol nieuw merk ‘La Collerette’. Achter het idee en het merk La Collerette staan 3 meiden, twee zussen en een goede vriendin. Gevoel voor design, mode en ondernemen zit in het bloed bij deze drie meiden. Ze hebben een duidelijke visie, de focus ligt op basis kraagjes en special editions, voor meisjes en dames. De kraagjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar en daarnaast verstelbaar.

Olivia en ik zijn fan van La Collerette. Stiekem hebben wij al een paar verschillende kraagjes in onze kast hangen. Ik ben dol op kraagjes, het staat bij (kleine) meisjes ook zo schattig. Truien hebben vaak een te grote hals waardoor kinderen al snel een blote nek hebben. In de zomer is dit prima maar persoonlijk vind ik dat een kraagje net wat gekleder staat. Geen gedoe meer met een (jeans) blouse onder een trui of vest proppen, veel te warm en te veel kreukels. Alleen een klein kraagje wat mooi aan sluit en in verschillende designs verkrijgbaar is. Hoe leuk is het om samen met je dochter het zelfde kraagje te dragen #twinningiswinning.

Afgelopen jaren is het kraagje steeds populairder geworden maar moeilijk aan te komen. Daarnaast was de kwaliteit en pasvorm niet naar mijn wens. Het is La Collerette gelukt om een kwalitatief design kraagje op de markt te brengen en de kraagjes zijn tot in detail mooi afgewerkt.
Wanneer je een bestelling plaatst bij La Collerette, ontvang je echt een prachtig cadeautje. Het is alleen al een feestje om dit uit te mogen pakken. Ook hieruit blijkt weer dat deze meiden overal heel goed over nagedacht hebben.

Wij dragen hier samen de ‘braided beauty collar’. Het kraagje is gemaakt van poplin katoen met een off-white gevlochten band. Feestelijk, chique, stoer en een boho uitstraling.

Ik ben benieuwd wat jullie van de braided beauty vinden?

Fijne feestdagen! Liefs X

Klik hier om naar de website van La Collerette te gaan

la-collerette-olivia la-collerette-olivia la-collerette-olivia la-collerette-olivia la-collerette-olivia la-collerette-olivia5 la-collerette-olivia6 la-collerette-olivia la-collerette-olivia

Klik hier om naar de website van La Collerette te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie