SCOTCH R’BELLE DE FASHIONABLE SWEATER VAN THIRZA


Wat is het toch leuk om verschillende prints, stijlen en materialen met elkaar in één outfit te combineren. Zelf worden wij helemaal vrolijk van de comfortabele en fashionable outfit van Thirza vandaag! Vaak wordt er gedacht dat meerdere prints in één outfit niet samen kunnen, of dat ze dan hetzelfde patroon en/of kleurtje moeten hebben. Niets is minder waar en het is eigenlijk gewoon een kwestie van durven en doen!

Thirza draagt hier een sweater van Scotch R’belle met een panter printje. Het witte kraagje dat Thirza onder haar sweater draagt geeft de stoere sweater sweater weer een lieve touch! Gecombineerd met een subtiel print broekje van de Mango en haar eye-catcher panterjas van de C&A is Thirza klaar voor een leuke dag! Wat vind jij van Thirza haar outfit? Leuk als je het ons laat weten!

Je kunt de sweater via deze link shoppen in de SALE

_mg_9506 _mg_9434 _mg_9510 _mg_9427 _mg_9403 _mg_9414 _mg_9489

Klik hier om de sweater van Scotch R’belle direct te shoppen in de SALE

Wat vind jij van deze sweater?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie