SCOTCH R’BELLE | OUTFIT JULIA

Sweaters! We love them! En we kunnen het er lang of kort over hebben, maar eigenlijk mogen ze niet in de kledingkast van je zoon of dochter ontbreken. Het grote voordeel van sweaters is namelijk dat je ze het hele jaar door kunt dragen, ideaal toch?! De sweaters uit de zomercollectie zijn vaak iets dunner van stof waardoor je deze ook als het buiten niet heel koud meer is lekker kunt dragen. Perfect op dagen wanneer het weer wat wisselvallig is en je niet precies weet wat je aan moet. Julia draagt vandaag een sweater van Scotch R’belle, het kleine zusje van Scotch & Soda wat velen van jullie wel bekend is. Bij het zien van deze zomercollectie worden wij helemaal vrolijk! Zachte kleurtonen als pastel blauw, geel en roze gecombineerd met grappige prints en teksten. Tot in detail wordt er aan alles gedacht, rijke materialen, mooie afwerking en verschillende print kwaliteiten binnen één item. Wij hebben de licht blauwe sweater bij Julia gecombineerd met een witte top van Billieblush. Door het fijne kraagje wat over de hals van de sweater valt maak je de outfit net wat spannender en specialer. Een jeans met een lichte wassing eronder en Julia is ready for some good times 😉  Have a nice day!

Je kunt de sweater van Scotch R’belle shoppen via deze link

_63A3169

_63A3183

_63A3040

_63A3116

Klik hier om meer te shoppen van Scotch & Soda

Wat vind jij van de outfit van Julia?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie