POCOPATO | DE NIEUWE MONOCHROME JURK VAN AIMEE


Door Sophary:

Heb jij dat ook? Dat als je net iets nieuws binnenkrijgt, je dat item al hebt gecategoriseerd – denk aan bijvoorbeeld voor werk, verjaardag, festival, uitgaan en ga zo maar door. Maar dat het dan toch niet lukt om zo iets moois te bewaren voor die specifieke gelegenheid.

Zo ook met dit jurkje van het merk Pocopato. Aimee zou het pas aan mogen op het verjaardagsfeestje van haar tante. Ze heeft het pakketje ergens halverwege de gang onderschept en meteen uitgepakt. Want alles wat in een verpakking zit, is nogal spannend. We zitten hier namelijk nog steeds in Sinterklaas thema. Dus alles wat ingepakt zit, komt volgens Aimee van de Sint en is automatisch voor haar.

Het jurkje vond ze helemaal de bom! Ze wilde het jurkje meteen aan. Na lang onderhandelen, is het me gelukt het jurkje te bewaren voor de verjaardag van haar tante. Maar in ruil daarvoor mocht ze met het gele strikje – wat een onwijs gave feestelijke toevoeging is – spelen. Je raadt het al … het strikje is spoorloos 😉 Gelukkig kunnen we het jurkje zonder strikje ook prima combineren. Ze draagt haar jurk hier met een jas van Zara en hippe stappers van Ocra.
Wat vind jij van dit jurkje?

Je kunt de jurk via deze link shoppen – in de SALE – bij Pocopato

img-20161211-wa0010 img-20161211-wa0008 img-20161211-wa0014 img-20161211-wa0012 img-20161211-wa0009 img-20161211-wa0013

Klik hier om direct te shoppen bij Pocopato

 

Tags: , ,

Plaats een reactie