POCOPATO | HET NIEUWE T-SHIRT VAN MCKENZIE


Door Rosan:

Wij zitten nog steeds midden in onze verbouwing, maar gelukkig krijgt alles steeds meer vorm. De kinderkamers zijn inmiddels geschilderd en ik wacht nog op het leuke behang wat ik heb besteld. Ik wilde per se geen roze als basiskleur voor de kamers van de meiden, voor Mckenzie heb ik dan ook gekozen voor een zacht gele kleur, of zoals zij zegt ‘yellow’.

Ik ben echt heel blij met hoe de kleur op muur is geworden, dat is namelijk toch altijd nog even spannend. En nu we toch in de gele sferen zitten viel mijn oog laatst op een leuk shirt van het Poolse merk Pocopato.
De wintercollectie heet ‘The dotted horse’ en bestaat uit hele gave items in met verschillende prints die allemaal wel iets met paarden te maken hebben. De kleuren voor deze collectie bestaan voor een groot deel uit geel en lichtblauw. Ik vind deze kleur echt super staan bij Mckenzie en het is ook lekker vrolijk voor de winter. Gelukkig is ze net zo blij met haar nieuwe ‘zebra’ shirt als met de muur in haar kamer!

Je kunt Pocopato shoppen via deze link  Psssst er is al SALE!

img_1989 img_1993 img_1995 img_1999 img_1998 img_2006

Klik hier om direct te shoppen bij Pocopato

Wat vind jij van Mckenzie haar nieuwe T-shirt?

Tags: , , ,

Plaats een reactie