SPROET & SPROUT |OUTFIT PHILOU

Meisjes, meisjes mama, meisjes dingen en alles graag maal twee!

Op dit moment is er regelmatig een strijd in ons meisjeshuis. Waarschijnlijk is dit een herkenbaar onderwerp voor veel mama’s?!

‘Van mij’ , ‘Neeeeee’, ‘Niet doen’, ‘uhhhhhh’, ‘Philouuuuuu’ , ‘afblijven’ …

… zo gaat het hier heeeeel de dag! Alles wat Olivia (2,5) heeft wil Philou (1) en andersom. Alles pakken ze van elkaar af en het is constant een strijd. Soms kan ik er best hard om lachen, vooral als er letterlijk gevochten wordt om een knuffel, Philou wint altijd.
Maar ik word er ook zo nu en dan knettergek van! Inmiddels ben ik al zo ver om alles wat ik nieuw koop, dubbel aan te schaffen. Zo voorkom ik die eeuwige strijd!
Mocht iemand een andere gouden tip hebben? Let me know!!

Ander verhaal, Philou het kleine sterke draakje groeit zo hard! Mijn kleine baby is geen baby meer. Ze is gevaarlijk snel. Staat binnen no time op de eettafel te dansen en te gillen *help*!
We zijn afgelopen maandag naar het consultatiebureau geweest voor een check! Ze is een lang (boven gemiddeld) meisje. Mijn gevoel was dus goed en dit bevestigd ook waarom alle broekjes weer te klein zijn.
Het nieuwe broekje komt dus precies op het juiste moment. Deze keer iets anders voor Philou, een super hippe legging van Sproet & Sprout. Ik ben dol op dit merk, vooral voor Olivia heb ik altijd met liefde en plezier kleding hiervan gekocht en nog steeds! Vanaf nu mag Philou er ook aan geloven. Het kleine schattige meisje meisje mag vanaf nu ook wat stoerder gekleed worden.

Ze draagt hier een legging met een all over vissen print. De legging is van een dikke warme stof gemaakt. Veel leggings draag ik met dit koude weer samen met een maillot, dat is bij deze legging van Sproet & Sprout dus niet nodig. Zo krijgen jullie een beetje een gevoel hoe dik deze legging is.
Philou draagt de legging hier met een stoere blouse van Levi’s! Binnenkort zal ik jullie vast nog andere combinaties laten zien via mijn Instagram account.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden? 

Klik hier om de legging van Philou te shoppen

philou-sproet-sprout philou-sproet-sprout philou-sproet-sprout philou-sproet-sprout philou-sproet-sprout

Wat vinden jullie van Philou haar outfit?

Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

Tags: , ,

Plaats een reactie