DIT ZIJN DE NIEUWE SCHOENEN VAN MCKENZIE

Door Rosan:

Vandaag een blog in een ietwat ‘industriële’ setting, wij hebben namelijk 2 weken geleden de sleutel gekregen van ons nieuwe huis. En er moet behoorlijk wat geklust worden… je kent dat wel van ‘we gaan wel een paar dingetjes aanpassen’ tot ‘alles gaat eruit en overnieuw’. Mckenzie mocht dus even poseren voor de vers gestukadoorde muren. Want ondanks alle verbouwingschaos moest ik jullie toch even haar nieuwe laarzen laten zien!

Ik miste echt een paar bruine laarzen in haar kast en was al een tijdje op zoek. En ineens had ik de heldere ingeving om bij de shop te kijken waar ik zelf met grote regelmaat schoenen kocht (pre kinderen tijdperk), namelijk Zalando!
Deze super toffe cowboy laarzen met gouden studs zijn van het merk Stups. Ze draagt ze bij een heerlijke sweatdress van Icecream Bandits (let op ook voor de mama’s beschikbaar! :)) en een stoere maillot van CarlijnQ. Oh en … de laarsjes zijn nog afgeprijsd ook! Shoppen maar.

Je kunt de laarzen shoppen via deze link

img_1975 img_1977 img_1984 img_1982 img_1978

Klik hier om de laarzen direct te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Mckenzie?

Tags: , ,

Plaats een reactie