DE TRENDY OUTFIT VAN THIRZA


Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Deze outfit van Thirza wil ik je graag laten zien. Waarom? Ik word er gewoon zo ontzettend vrolijk en blij van. Jij ook? Vaak val je in eerste instantie op een outfit of kledingstuk om de kleur, print of het model. Deze is net even anders of springt er gewoon helemaal uit. Maar soms heeft een outfit helemaal niet veel (kleur) nodig om toch op te vallen.

Precies dat heb ik met de nieuwe outfit van Thirza. Tijdloos en door de combinatie van de verschillende kleding stukken helemaal volgens de laatste trends. Een edgy en enigszins ”volwassen” Parijse look. Thirza draagt een melange grijze longsleeve streep top en een knitted cardigan van het Deense kindermode merk En*fant. Het vest, wat best een beetje oversized mag vallen, heeft een subtiel gerstekorrel motief wat ‘m extra rijk maakt en is mooi afgewerkt met zilveren knoopjes. Gemakkelijk te combineren en zoals we je al eerder tipte een echte musthave dit seizoen!

Thirza draagt haar longsleeve top en vest, die je kunt shoppen in de webshop van Lot & Tom op een flair jeans van de Mango. Om de outfit tóch een beetje kleur te geven draagt ze een bandana om haar nek. Een trend die we zowel in de kindermode als volwassenmode terug zien. Thirza is ready to take over the world 😉 Wat vind jij van haar outfit? Zie jij je dochter al in deze look?

Je kunt het vest en longsleeve T-shirt via deze link shoppen bij Lot & Tom

_mg_9219-copy_mg_9115 _mg_9246-copy_mg_9185 _mg_9198 _mg_9146
_mg_9173-copy_mg_9265 _mg_9269

Klik hier om En*fant direct te shoppen bij Lot & Tom

Wat vind jij van Thirza haar outfit? En kende jij het kinderkleding merk En*fant al?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie