DOUTZEN IN SCOTCH DENIM JURK + MIINTO KORTING + WINACTIE

Graag wil ik deze webshop met jullie delen: Miinto. Klinkt ie bij jou al bekend in de oren? Miinto is een super overzichtelijke shop met een breed, wat zeg ik, héél breed aanbod. Je vindt er mega veel verschillende dames, heren, maar ook baby- en kinderkledingmerken. Leuk om te vertellen is dat Miinto collecties verkoopt van de leukste modeboetieks in Nederland. Je pakketje wordt dus verstuurd uit verschillende winkels door heel het land. Ik kon mijn geluk niet op 😉 Ik heb voor mezelf een heerlijk vest gescoord. Deze heb je misschien al voorbij zien komen in Kindermodevlog aflevering 1 die deze week online is gegaan..?! Of nog niet gezien?

Anyway, tijdens het shoppen voor Kindermodeblog viel mijn oog ook op deze gave blouse van Scotch R’belle voor Doutzen. Een simpel model, maar toch net even anders doordat het model wat langer is en eigenlijk als een jurkje valt. De denim stof maakt ‘m stoer en het geborduurde kraagje vind ik de bom. Want over kraagjes gesproken, dit is toch ook wel zo’n kindermode trend die we steeds vaker gaan zien. Waar kraagjes voorheen nog wel eens als ”tuttig” werden beschouwd, zijn ze nu helemaal hip en trendy en kun je je outfit er helemaal mee updressen. Zelf vind ik juist het contrast tussen het ”stevige” materiaal en het ”fijne” van het borduursel bij deze blouse erg leuk. En ook Doutzen is er helemaal blij mee. Ze vindt hem heel schattig zei ze! Ze draagt ‘m hier op de foto’s met een zwarte shiny legging van Name it. Die kun je trouwens ook scoren via Miinto. 

Wanneer het straks buiten écht koud wordt en de eerste sneeuwvlokken beginnen te vallen – ik duim voor sneeuw dit jaar!! – zie ik deze outfit ook al helemaal voor me met een grof gebreid vest eroverheen. Jij ook? En wat vind jij van Doutzen haar outfit? Leuk als je het me laat weten via een reactie onder deze blog of of Facebook!

KORTING EN WINACTIE
Black Friday komt eraan! Daarom shop je vanaf donderdag 24 november vanaf 12:00 tot en met zaterdag 23:59 met kortingen oplopend tot wel 70% op bijna de gehele collectie van Miinto Kids  maar ook mannen en vrouwen én Kindermodeblog geeft daarnaast 1x Shoptegoed weg t.w.v. €50,- Ga snel naar Miinto en zoek jouw favoriete item uit! Laat onder deze blog of op Facebook in een reactie weten wat jouw favoriete item is: door o.a. de url of een screenshot van jouw favoriete item te plakken in een reactie en wie weet win jij wel het €50,- shoptegoed om dit artikel dit weekend nog te shoppen!! Want, aanstaande zondag maken we de winnaar bekend!! Snel mee doen dus 😉

Je kunt de denim jurk via deze link shoppen bij Miinto


_mg_4926r _mg_4959r _mg_4941r _mg_5157r_mg_4980r _mg_4942r

Klik hier om de denim jurk direct te shoppen bij Miinto

Foto’s door Maru Alvarez

Laat onder deze blog of op Facebook een reactie achter en maak kans op €50,- shoptegoed!!

Gefeliciteerd!! De winnaar van het €50,- shoptegoed bij Miinto is geworden : Bibi Donk

Stuur je snel een mailtje naar sophie@kindermodeblog? Dan komt het shoptegoed zo snel mogelijk naar je toe! 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie