LOT IN JURK VAN SCOTCH R’BELLE

Jurken en rokken, bij menig meisje favoriet! Ook Lot voelt zich er helemaal happy in. En laten we eerlijk zijn, het zit ook nog eens super comfortabel. Deze nieuwe jurk van Lot wil ik vandaag graag met je delen. Want het is dus écht een jurk. De verschillende materialen laten het lijken of het twee verschillende items zijn, maar niet is minder waar. Zo wordt het aankleden in de ochtend nóg gemakkelijker 😉

Lief en girly, maar toch heeft deze jurk van het Nederlandse kindermode merk Scotch R’Belle een stoer randje. De pastel tinten zorgen voor een zachte uitstraling. En bovenkant van de jurk – de trui zeg maar – die zorgt juist voor dat stoere randje. Lot draagt haar winterjurkje hier nog met zomerse sandalen – want ja op het weer is geen pijl te trekken de laatste weken 😉 – maar je combineert ‘m nu natuurlijk met een fijne maillot of legging en stoere laarsjes of sneakers.

Word jij ook net zo vrolijk van deze outfit als Lot? En is deze jurk ook iets voor jouw dochtertje?


Shop hier deze jurk van Scotch R’ Belle


Shop hier deze jurk van Scotch R’ Belle

Wat vind jij van de jurk?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie