LOT IN GAAF GEBREID VEST VAN SPROET & SPROUT


Baby it’s cold outside! Er is geen ontkomen meer aan, de gebreide truien en vesten kunnen de uit de kast getrokken worden. En stiekem vinden wij dat helemaal niet erg want het gebreide vest is hot dit seizoen! Van grove breisels tot fijn gebreid en van lang tot kort, dit item mag zeker niet ontbreken.

Lot draagt vandaag een heerlijk zacht vest van het kinderkleding merk Sproet & Sprout. De dubbele knoopsluiting en de zwarte ethnic zigzag print maken dit vest super stoer. Een heerlijk vest waar deze vrolijke en enthousiaste deugniet lekker ik kan spelen. Want al is het koud, buitenspelen blijft het leukste wat er is! Rennen door de bladeren, klimmen in de rekken, heerlijk om te zien hoe kinderen de wereld ontdekken. De zwart/wit fishy legging geeft de outfit een eigenwijze twist en is perfect voor het najaar. De legging is namelijk iets dikker van stof wat ‘m extra warm maakt. Wat vind jij van Lot haar outfit? Zie jij je zoon of dochter hier ook al in lopen?

Je kunt het gebreide vest via deze link shoppen bij Sproet & Sprout_mg_2678 _mg_2684 _mg_2715 _mg_2695 _mg_2705 _mg_2630 _mg_2620

Klik hier om direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van Lot haar outfit?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie