KLEDING SHOPPEN OM DE WERELD TE VERBETEREN?

Kleding shoppen om de wereld te verbeteren? Count me in @Vintykids! We weten het allemaal: onze kinderen groeien sneller dan we zouden willen. Het ene moment sta je nog met je hoofd in de wolken en een wolk van een baby in je armen, en als je even met je ogen knippert staat het eerste fietsje al op de stoep. Het gaat allemaal zo hard dat het af en toe moeilijk bij te houden is. Dat is soms best even slikken ja – en niet alleen emotioneel. Ook in de portemonnee kunnen we er af en toe flink last van hebben en goede kleding weggooien voelt gewoon niet goed. Kinderkleren zijn té leuk om uit te zoeken en aan te schaffen, maar wat doe je ermee als je spruit er na twee keer dragen weer uit is gegroeid? Gewoon. Verkopen! In de webwinkel van Vintykids is een compleet online ecosysteem ontstaan waarin de beste kids fashion een tweede kans krijgt. Zonde om niet eens een kijkje te wagen, want je bent voordelig kleding aan het shoppen en tegelijk goed bezig voor het milieu – hoe leuk had je het precies willen hebben?!

Strenge selectie voor een tweede leven
Tweedehands kinderkleding heeft een bijsmaak van muffe kringloopwinkels en vale kleuren. Nergens voor nodig, want er zijn retailers op de markt die zich helemaal toeleggen op tweedehands kids fashion van topkwaliteit. Niet zo gek als je even stilstaat bij de levensduur van het gemiddelde boxpakje, broekje of shirtje. Er worden zo veel kleertjes van absolute topkwaliteit weggegooid, dat het Nederlandse online modehuis Vintykids heeft besloten een hele nieuwe levenscyclus op te bouwen voor de beste kindermode die Nederland nog achter in de kast heeft liggen. Met een lange geschiedenis in de modewereld achter de rug laat Vintykids zien dat ze precies weten wat topmode onderscheidt van kringloopwinkel-materiaal. Een team van experts is continu aan het werk om de kleding die ouders inzenden te keuren op kwaliteit, beschadigingen, kleurvastheid en slijtage. Alleen de beste kleertjes worden toegelaten tot het online assortiment dat in de webshop terechtkomt. Met professionele technieken wordt alles keurig gefotografeerd en haarscherp in beeld gebracht. Vintykids biedt daarmee het comfort, het gemak en de kwaliteit die je verwacht van een eerstehands e-store, maar de unieke aanpak van het merk geeft je de kans om je kinderen en jezelf op een echte win/win situatie te trakteren.

Zuinig op de wereld van je kleintje
Als ouder kun je niet zuinig genoeg zijn op de wereld waarin je kleintje straks op gaat groeien. Daarom is het goed dat kleren een tweede kans krijgen door de beste exemplaren online te verkopen. Door bijvoorbeeld tweedehands babykleding te kopen bespaar je dus niet alleen op je uitgaven, maar ook op de grondstoffen en de energie die nodig zijn om mode te maken. Ook de beelden van kinderen die zich in sweatshops kapot werken voor een hongerloontje is een echte smet op de modewereld, en extra naar als je zelf kleine kinderen hebt. We weten: de werkelijkheid is weerbarstig en verandering gaat moeilijk en traag, maar Vintykids bewijst dat alle beetjes helpen. Sluit je daarom aan bij een groeiende groep slimme ouders met het hart op de juiste plaats en doe jezelf, je kind en de wereld van morgen een plezier. Geef tweedehands kindermode van topkwaliteit een kans in je kledingkast. Want zeg nou zelf: al winkelend de wereld van je kindje een klein beetje mooier maken: wie kan daar nou tegen zijn?

 

.

Tags: , ,

Plaats een reactie