SUPERGAVE MOI UNISEX SWEATER VAN HANNE!


Brrrrr…. its cold outside! Het perfecte moment dus om die heerlijke vesten en comfy zachte sweaters binnen handbereik in je kast te hangen. Heb jij al een favoriete trui te pakken?

Vandaag wil ik graag de nieuwe outfit van Hanne met je delen. Een look in zwart en grijze kleurtonen. Ik hoor je denken: “Een beetje saai misschien?!” Maar met deze outfit van Hanne wil ik je graag het tegendeel bewijzen, want deze is ab-so-luut niet saai, wat zeg ik, super gaaf juist! Girly met een stoere edgy twist en juist dit contrast spreekt mij zo aan in deze look. De combinatie van verschillende materialen, print, uni en shiny metallic stoffen brengen deze outfit tot leven. Hanne haar sweater is van het Scandinavische kinderkleding merk Mói en is -net als een groot deel van de collectie van dit kindermode merk- unisex. Yay! De sweater voelt heerlijk aan en is aan de binnenkant gebrushd wat ervoor zorgt dat ‘ie nog lekkerder zit en extra warm is. Perfect voor de grauwe en koude dagen dus. De vogelprint geeft de sweater een stoere twist en gecombineerd met haar shiny metallic plissérokje van Dress Like Flo, een dikke maillot en haar zilveren shiny enkellaarsjes van Ocra is Hanne helemaal winter proof!

Wat vind jij van deze outfit? Zou je jouw dochter hierin zien rondlopen? Vertel op! Ik ben benieuwd 🙂

Je kunt de unisex sweater via deze link shoppen bij Toddlers and Tees

_mg_8874 _mg_8858-2 _mg_8974-2 _mg_8880-2 _mg_8883 _mg_8917-2 _mg_8941-2_mg_8865-2

Klik hier om de sweater direct te shoppen bij Toddlers and Tees

Wat vind jij van de nieuwe sweater van Hanne?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie