OLIVIA IN SPROET & SPROUT

Zodra de zon schijnt en we hebben een dag samen met het gezin zoeken wij graag het strand op. Wij genieten aan zee, een heerlijke zeelucht, het strand, de omgeving, uitzicht, de zeemeeuwen en ga zo maar door.
De kinderen zijn ook zo dol op het strand. Rennen, springen, dansen en spelen met het zand. Het liefst zou ik dichterbij het strand wonen!  Afgelopen weekend hebben wij weer genoten. Zandvoort aan zee was het dit keer. Het zonnetje scheen heerlijk!

Makkelijke en warme kleding en een paar regenlaarzen! Olivia wilde zelf haar nieuwe trui aan. Een gebreide warme trui van Sproet & Sprout. Een trui waar wol in verwerkt is maar die niet prikt. Dat is voor mij echt een must! Zodra een trui prikt krijg ik hem echt niet aan bij haar. De trui is heel mooi afgewerkt met een mooie knoopsluiting en met zwarte letters is er de tekst Artic erop geborduurd. De trui is voor zowel jongens als meiden. Een stoer item en makkelijk te combineren. Wij gaan de trui de komende tijd heel veel dragen want ze past hem precies.

Wat zijn jullie geniet en geluksmomentjes?

Klik hier om deze trui te shoppen 

sproet sprout trui olivia sproet sprout trui olivia sproet sprout trui olivia sproet sprout trui olivia sproet sprout trui olivia

Klik hier om naar de website van Sproet & Sprout te gaan

Wat vinden jullie van Olivia’s outfit 

Tags: , ,

Plaats een reactie