DIT IS DE KINDERMODESTIJL VAN …


In deze rubriek delen de lezerssen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Nathalie Smeding
Leeftijd: 37 jaar
Kind(eren): Kees (2,5 jr)
Werk: Bureaumanager plein06 (ontwerpbureau voor stedenbouw en landschap)

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Heel divers, van simpel casual tot wat meer uitgesproken stukken. Maar het moet vooral comfortabel zijn voor Kees. Nu hij wat ouder wordt passen de wat meer stoere outfits beter bij hem. Het leuke vind ik dat hij regelmatig al een duidelijke mening heeft over wat hij mooi vindt en dus wel of niet aan wilt trekken.

Hoe kleed jij Kees het liefst?
Nu met het koudere weer zijn de heerlijke wollen vesten en truien in combinatie met een joggingbroekje wel favo hoor. Een fijne print weet ik ook wel te waarderen evenals mooie herfstkleuren. Bergsteinlaarsjes erbij en we’re good to go!

Wat draagt Kees het liefst?
Regenlaarsjes…regenlaarsjes en regenlaarsjes (Bergstein in 4 verschillende maten en kleuren staan in de gang) en zijn baggy tijgerpants van Popupshop. Maar niets overtreft zijn brandweer pyjama, helaas voor hem moet hij toch echt gewone kleren aan als we naar buiten gaan 😉

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Ik word altijd blij van Popupshop, Emile et Ida, Nununu en vooral ook van de kleinere independent Nederlandse merken zoals House of Jamie, Noeser, Daphne Vos, Little Hedonist en Flinque. Maar uiteraard hangt er ook genoeg van H&M, Zara, Hema en Nextdirect in de kast van Kees.

Je favoriete online shop en stenen winkel?

Online zijn er zoveel leuke webshops en ben ik niet erg honkvast (sorry..) Ik laat mij ook vaak leiden door de sale vanwege budgettechnische redenen. In Middelburg vind je Two Ladies Like waar Zola Kids een onderdeel van is. Daar kun je slagen voor je kind, jezelf en je huis! Als ik daar ben (Zeeuwse roots) dan vertrek ik nooit met lege handen. Laatst was ik overigens bij Goodmorning Sunshine en was verrast door alle toffe merken die zij verkopen! Ik wilde echt alles wel meenemen.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Euhm…ik weet niet of het nu echt een trend is maar inherent aan het seizoen zijn mooie wollen truien en vesten erg fijn.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Het moet comfortabel zijn, prettig en zacht aanvoelen. (die labels aan de binnenkant van kleding, daar mag echt wel wat anders op verzonnen worden trouwens) Daarnaast moet het ook tegen een stootje en veel wassen kunnen.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Ik ben blij met de geruite houthakkersblouse.

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

_mg_00221 _mg_0083 img_3664 img_3884 _mg_0156 _mg_0559 _mg_0110 _mg_0136 _mg_0107-kees _mg_00591 _mg_00871 fullsizerender_5

Tags: ,

Plaats een reactie