KATE IN MEGA COOLE ARCTIC TRUI!


Kate is twee. En wat willen meisjes van twee? Juist ja. Spelen, rennen, springen, vliegen en heel veel buiten spelen. En dat doen ze natuurlijk in kleertjes die heel erg lekker zitten. Kate is een stoer meisje, dus een stoere outfit is haar op ‘t lijf geschreven. Kate draagt een mega coole trui van Sproet & Sprout. Dit zwart / witte kinderkledingmerk is alles behalve zoetsappig. En als je de nieuwe collectie ziet zul je vast niet verbaasd zijn dat dit kindermode merk razend populair is. Ben jij er ook zo dol op? Dit seizoen neemt Sproet & Sprout je mee op avontuur naar de Noordpool waar ze wonen in iglo’s; kleine hutjes gemaakt van grote ijsblokken. Ze jagen op vissen, ze spotten walrussen en er vliegen heel wat sneeuwballen door de lucht! Zie je het al helemaal voor je?

Kate draagt haar Arctic sweater op een legging van Zara. Wit combineert eigenlijk overal goed bij, maar kies voor goud, zilver of rosé metallic om de outfit te updressen. Ben je bang dat witte kleren vies worden? Maak je niet te druk. Vies worden onze eigenwijze spruiten toch wel 😉 Kate is klaar om op avontuur te gaan. Wie gaat er mee?

Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

_mg_3293 _mg_3219r _mg_3255 _mg_3244 _mg_3306 _mg_3231 _mg_3237 _mg_3253

Via deze link surf je meteen naar de webshop van Sproet & Sprout

Wat vind jij van deze trui en van het kindermodemerk Sproet & Sprout?

Foto’s door Maru Alvarez

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie