SCOTTIE IN SMALL RAGS!


Door Rosan:

Daar is ‘ie dan… mijn eerste blogje met mijn jongste prinses in de hoofdrol!
Mag ik jullie voorstellen aan mijn lieve (nu al) eigenwijze meisje Scottie. Sommige mensen zeggen direct dat ze op haar zus Mckenzie lijkt, maar ik zie dat helemaal niet zo duidelijk. Uiteraard zie je wel de ‘zus-factor’ maar verder zijn het toch wel hele andere koppies. Mckenzie had rond deze leeftijd echt al een gigantische bos haar, Scottie heeft momenteel een beetje de nutty professor look zeg ik altijd maar ūüėČ

Ook wat kleding betreft is dan de vraag trek je ze hetzelfde aan? Toen ik wist dat ik weer een meisje zou krijgen was het natuurlijk makkelijk gedacht om de kleren van zus her te gebruiken. In de praktijk werkt dat toch wel anders. Ten eerste niet shoppen is geen optie, daarvoor zijn er te veel leuke dingen! Ten tweede twee jaar geleden vond ik hele andere dingen leuk en kende ik veel merken nog niet. Zoals het Deense merk Small Rags wat Scottie vandaag aan heeft. Dit merk heeft een beetje een vintage look maar altijd met een stoere of speelse knipoog. Ik vind de kleur van deze top echt prachtig en het printje is de afbeelding van hun eigen mascotte Mr. Rags. Zoals je van veel Scandinavische merken gewend bent zijn de stoffen weer van super fijne kwaliteit, sterk maar zacht! Vind jij dit ook zo’n leuk merk?

Je kunt het T-shirt hier shoppen bij Lot&Tom

img_1884 img_1880 img_1885 img_1881 img_1879

Klik hier om het T-shirt van Small Rags direct te shoppen

Wat vind jij van Scottie haar outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie