IGLO + INDI DE HIPPE WINTER OUTFIT VAN OLIVIA

Wat is het de laatste week ineens koud in ons kikkerlandje…
Van zomerse temperaturen gaan we gelijk door naar winterse temperaturen. Even schakelen hoor! Ik klaag trouwens niet want ik vind ‘winter’ en ‘donker’ juist iets gezelligs en knus. Straten zijn weer verlicht, de haart aan, kaarsjes op tafel en genieten van een goed glas rode wijn! I like!

Zo, de laatste weken ben ik flink de kledingkasten aan het opruimen. Kleine meisjes worden letterlijk groot. Zo veel spulletjes zijn (helaas) te klein. Voordeel is dat ik weer op zoek mag naar nieuwe items, yesss.

Deze keer laat ik jullie graag het nieuwe rokje van Iglo + Indi zien! Een gaaf, stoer, warm en lief rokje. Het rokje is van een fijne kwaliteit en voelt heel zacht aan. Aan de bovenkant zit een elastische band, hierdoor sluit het rokje altijd perfect aan. De neutrale kleur is makkelijk te combineren. Dit keer met een gebreid vest van Iglo + Indi en gouden laarsjes eronder. Niet te gek en toch hip!

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Klik hier om het rokje te shoppen

iglo indi rok olivia iglo indi rok olivia iglo indi rok olivia iglo indi rok olivia iglo indi rok olivia

Klik hier om naar de website van Iglo + Indi te gaan

Wat vind jij van de outfit van Olivia?

Tags: , ,

Plaats een reactie