IGLO + INDI | OUTFIT OLIVIA

Iglo & Indi heb ik via Kindermodeblog leren kennen. Wat een ontzettend gaaf merk is dit! De naam van het merk verklapt al een beetje waar het merk vandaan komt, IJsland! De kinderkleding van Iglo & Indi is stijlvol, minimalistisch en heel mooi! Dierenprints zie je in vrijwel iedere collectie terug komen.
Voor hen is het ‘fijn dragen’ van kleding het allerbelangrijkst. Wij dragen tenslotte zelf ook het liefst kleding wat fijn zit. Kinderen zijn dol op spelen en bewegen, dus trek ze alsjeblieft geen moeilijke en gekke outfits aan.

Voor Olivia heb ik een vest gescoord wat zij ook als jurk kan dragen. Het vest heeft een kraagje en loopt wijd uit, aan de achterkant is het afgewerkt met een zwarte strik. Lief en klassiek met een stoere print. Zoals jullie wel weten ben ik dol op kraagjes voor Olivia, hierdoor heeft ze geen blote billen nekje en het staat gewoon lief. De all over print vindt Olivia natuurlijk fantastisch! ‘Mama, Vogel’… roept Olivia heel de dag.

Het vest is van 100% katoen en voelt erg zacht aan. Een heerlijk vest wat ze op verschillende manieren kan dragen. Hopelijk past Olivia het vest in het voorjaar ook nog, dan kan ze het buiten als jas/ vest dragen. Wij zijn helemaal happy 🙂 !!

Je kunt dit vest van Iglo & Indi shoppen via deze link

Iglo Indi Olivia Iglo Indi Olivia Iglo Indi Olivia Iglo Indi Olivia Iglo Indi Olivia

Klik hier om naar de website van Iglo & Indi te gaan

 

 

Wat vind jij van Olivia haar outfit?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie