FENNE IN GEWELDIGE KNAST BY KRUTTER JURKJE


Een paar jaar terug mocht ik op de Kleine Fabriek al eens kennis maken met het Deense Knast by Krutter. Het zag er leuk en vrolijk uit hoor, maar toch niet helemaal mijn ding. Een tikkeltje te alternatief ofzo. Maar toen ik de ‘nieuwe’ nieuwe wintercollectie van Knast by Krutter zag, moest ik even 360graden bijdraaien. Holy wat tof! Echt de meest toffe sweaters, tops, jurkjes, broeken en prints. Echt héél gaaf. De stoffen zijn goed en van mooie kwaliteit. Fenne draagt één van mijn favoriete items van de nieuwe collectie, een mosterd geel kleurig jurkje met grijze cheeta erop. Ze draagt ‘m met een goud kleurig maillotje van Billieblush en laarsjes van Bergstein. Stoer, maar toch ook heel schattig 😉 Neem ook zeker hier even een kijkje om meer van Knast by Krutter te zien. Have fun enneh, laat je me ook even weten wat je ervan vindt?

Klik hier om dit jurkje te shoppen

Kindermodeblog.nl kinderen kleding hip mode kids fashion kinderstylist-39

Kindermodeblog.nl kinderen kleding hip mode kids fashion kinderstylist-40

Kindermodeblog.nl kinderen kleding hip mode kids fashion kinderstylist-41

Kindermodeblog.nl kinderen kleding hip mode kids fashion kinderstylist-44

Kindermodeblog.nl kinderen kleding hip mode kids fashion kinderstylist-47

Klik hier om Knast by Krutter te shoppen


W
at vinden jullie van dit jurkje?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,

Plaats een reactie