SPROET & SPROUT | HET FAVORIETE JURKJE VAN AIMEE


Door Sophary:

Phoeheeeee, die prinsessenfase is toch eigenlijk aardig vermoeiend. Mijn kleding, tassen, schoenen – eigenlijk alles wat van mij is – zijn niet meer veilig. Jaja, het begint nu al. Ik ben benieuwd hoe het is, als ze straks een paar jaar ouder is. Ze vindt alles wat ik vastpak per definitie al mooi en interessant, omdat het haar blijkbaar een prinses maakt. Ik citeer … ‘Aimee ook, Aimee pinses (peutertaal?!?!?)’. Dus je begrijpt dat ik s’ochtends wel even bezig ben als miss Copycat naast me staat.

Haar kleding kiest ze ook zelf uit. Ze kiest altijd jurkjes uit, want tja … ze is nu eenmaal een prinses ;-). En dit jurkje van Sproet & Sprout is haar favoriet. Zodra het uit de was komt, heeft ze het al weer vast. Ik hou van verschillende outfitcombinaties. Maar met elke dag hetzelfde jurkje is het toch lastig. Gelukkig zijn er genoeg maillotjes in alle printjes en kleuren van de regenboog die deze prinsessenoutfit net iets anders maken. En met haar mini Jordans ook een beetje stoer. Wat vind jij van dit jurkje?

Je kunt het jurkje shoppen via deze link

dav dav dav dav dav dav

Klik hier om de jurk direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van de nieuwe wintercollectie van Sproet & Sproet? 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie