SPROET & SPROUT | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Ok, ik geef het toe … mensen die mijn dochter voor een jongen aanzien, kan ik soms geen ongelijk geven ;-). Ik style Aimee best wel stoer en daardoor wordt ze vaak als een jongentje aangezien. Ondanks dat ik niet van girly girly hou, vind ik de kleur roze – eigenlijk in alle tinten – mooi! Dus roze komt wel altijd terug in de outfits van Aimee.

Laatst had ik een heel schattig shirtje gescoord van Small Rags in het grijs/wit. Het shirtje is basic, schattig, maar toch ook weer heel stoer. Vaak zijn basic shirtjes al vrij snel saai, maar gelukkig kun je ook juist heel veel kanten uit.

Vandaag heb ik het gecombineerd met een wit broekje met zwart/wit print van Sproet & Sprout. Daaronder een paar stoere baby Nikes. De outfit heb ik compleet gemaakt met als finishing girly girly touch een zachtroze oversized fluffy vest.

Wat vind jij van dit shirtje gecombineerd met een roze vest?

Via deze link kun je bij Sproet & Sprout shoppen

DSC_1182 (2)

DSC_1183 (2)

DSC_1185

DSC_1192

Klik hier om bij Sproet & Sprout te shoppen

 

 

Wat vind jij van Aimee d’r outfit?!

Tags: ,

Plaats een reactie