SHOPTIP + GAVE WINACTIE ZUSSSIE!


Ken jij het lifestyle merk Zusss al? Ik heb hier op Kindermodeblog al eens eerder over geblogd maar dat is alweer een tijdje geleden. Tijd dus voor een reminder én tijd om de nieuwe collectie met je te delen, want die is maar al te leuk. Ook hebben we speciaal voor jullie een toffe winactie in petto, daarover helemaal onderaan deze blog meer info! 😉

Zusss is basic, Zusss is stoer, Zusss is uniek en Zusss is een tikkeltje eigenwijs. En dat alles bij elkaar maakt Zusss te gek! Zusss is er voor je huis, voor jezelf, en voor je meisje(s).

Zachte sjaals, stoere tassen, armbandjes, haarspeldjes en andere hippe accessoires voor jouw meisje(s) de nieuwe Zusssie collectie heeft het allemaal. Alles volgens de laatste trends, want bij Zusss weten ze maar al te goed wat hip en trendy is. Insecten prints zijn hét helemaal in de kindermode en deze trend is ook bij Zusssie terug te vinden op tassen, kussens en meer. Ik ben dus helemaal weg van dit tassie! Over tassen gesproken, ook deze wil ik je graag even tippen. De leuke rugtassen van Zusss zijn praktisch, stevig, tijdloos en perfect voor op het schoolplein of voor jezelf als je naar je werk gaat. De rugtassen zijn namelijk verkrijgbaar in klein en groot formaat, perfect voor jou en je mini-me. De natuurlijke kleurtinten van de collectie maken alle items gemakkelijk te combineren zonder dat dit saai wordt! Welke kleur tas vind jij het leukst? Dat mag je zometeen meteen even laten weten in een reactie onder deze blog of op Facebook, want wie weet….?! 😉

En heb je nou net als ik op dit moment heel veel zin om voor jezelf te shoppen? Dan heb ik hier nog 5 hele leuke dingen voor je geselecteerd.
1. Deze sjaal met blokruit
2. Om aan iemand te geven die je heel lief vindt
3. Om op de bank onder weg te kruipen terwijl je naar je favoriete serie kijkt
4. Dé musthave voor het drukke gezin
5. Ja ja, dit zeg ik ook dagelijks 😉 Musthave 5

Je kunt via deze link bij ZUSSS shoppen

dsc_3953 dsc_4095 zusss_03gs16nbro_gespikkelde_sjaal_roest_sfeer zusssie_14fa16nzsgo_zusssie_fijne_armband_vogeltje_goud_sfeer dsc_4085

In samenwerking met Zusss mogen wij 3 lezeressen van Kindermodeblog blij maken met een gave rugtas! Laat hieronder weten of op Facebook, welke kleur rugzak jij ‘t leukste vindt. De actie loopt t/m vrijdag 21 oktober. De winnaars worden zaterdag 22 oktober bekend gemaakt!

De 3 gelukkigen winnaars van de ZUSSSIE rugtas zijn: Dorine Westdijk – Cindy de Wildt  en Margot Weijs! Gefeliciteeeeeerd!!! 

Sturen jullie snel een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl ?! Vergeet hierbij niet het nummertje van de kleur en het adres te vermelden! Dan komt de ZUSSSIE rugtas zo snel mogelijk jullie kant op. 

zusssie

Klik hier om direct bij ZUSSSIE te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie