DE STOERE JEANS VAN MOOS VAN IMPS & ELFS


Door Danielle:

We hebben weer een enerverend weekje achter de rug. Paps op vrienden weekend (die plannen tegenwoordig zonder pardon ruim vieren dagen, persoonlijk vind ik dat dus niet echt een weekend meer), mams druk in de weer racend tussen school, opvang, BSO, opa’s en oma’s en online projectmanagement activiteiten, met als klap op de vuurpeil donderdag het eerste schoolreisje van grote zus Sara Lou. Gezien mijn minimale bijdrage aan schoolactiviteiten, please geen oordeel over geven want ik voel me soms al zo’n niet betrokken alleen maar werkende moeder, dus ik had me enkele maanden geleden al enthousiast aangemeld. Het is ook niet niks om je vijfjarig kind naar de Efteling te sturen met een stel ouders die je soms wel/ niet kent. Ik dacht dit vind ik een mooie taak en daar neem ik een dagje extra voor vrij. Dat kwam er dus sneller uit dan gedacht. Mogelijk had ik hier wat langer over na moeten denken. Collega’s waarschuwden me al; begin er niet aan. Vijfjarigen die als een malle dat Sprookjesbos in rennen waarna je binnen vijf minuten al twee van de drie kids kwijt bent. Dat begon al lekker… Zo moeilijk kon het toch niet zijn.

Ik dacht dit is appeltje eitje, ik kan dit. Geen stress, focus op die kinderen, niet heel de tijd op je telefoon kijken, mail checken, Instagrammen of Facebooken. HUP. Samenklieken met andere ouders, samen staan we sterk en kunnen we dit aan. En zo geschiedde. Hand in hand op weg naar het poppentheater, zes keer achter elkaar in de Droomvlucht, samen lunchen, kinderen kwijt in het minidoolhof, chips eten, griezelen in de Fata Morgana, tassen kwijt en diverse plassessies later keerde iedereen om half vijf weer terug in de bus. Uitgeteld, vermoeid en vol met verhalen.

Bij thuiskomst wachtte een heerlijk ontspannen Moos. Die had een dagje samen met oma. Met andere woorden, rust en regelmaat. Gelukkig kan ik hem nog even onthouden van al die pretpark hectiek. Hij is nog blij met niks, een boekje lezen en met autootjes spelen. Wat een heerlijk mannetje. Maar wel pittig, want als hij zijn zin niet krijgt begint hij net als zijn zus oorverdovend te gillen. Tja, het steekt elkaar aan zeg maar. Gevalletje; het goede voorbeeld geven. Dat is nog zo eenvoudig.

Gelukkig had oma genoeg tijd om lekker met hem te tutten, fijn op pad in zijn nieuwe stoere jeans. Zoals jullie weten hijs ik hem graag in leggings, maar nu het wat kouder wordt en hij wat meer gaat lopen vind ik die denims ook top. Maar ze moeten we smal zijn met een goede pasvorm. Moos draagt hier een jeans van Imps & Elfs en overtreft alle verwachtingen. Ik was al weer even vergeten dat ik dit merk zo graag kocht voor Sara Lou. Niet alleen denim maar ook de shirts, leggings en pyjama’s zijn trouwens onwijs top van die merk. De jeans van Moos is een fijne denim stretch, goed lang (moet hem zelfs een beetje oprollen), maar wel smal van pasvorm. Echt een topper. Lekker truitje erop en zijn herfstoutfit is compleet. Happy fall you all!

Je kunt de jeans hier shoppen bij Toddlers and Tees

img_8590 img_8585 img_8587 img_8588 img_8589 img_8591

Klik hier om de jeans direct te shoppen bij Toddlers and Tees

Draagt jouw kindje ook graag jeans?

Tags: , ,

Plaats een reactie