DE NIEUWE ‘PERFECTE’ SKINNY JEANS VAN JUUL


Door Frederique:

Of de perfecte jeans bestaat? Ik weet het niet. Ik vind het voor mezelf al moeilijk laat staan voor de kinderen. Zowel Juul als Tibeau zitten in een groeispurt en dus zijn alle broekjes ineens te kort. In de omvang past het allemaal nog maar de pijpjes komen bijna boven de enkels. En ondanks dat dat voor volwassenen deze herfst/winter een modetrend is, zie ik toch liever langere pijpen.

Kindermodeblog tipte mij onlangs het¬†kinderkleding merk Blue Rebel. Een voor mij nog onbekend merk met een scala aan jeans. Er is niet alleen veel keuze in de wassing maar ook de pasvorm kun je kiezen. Voor Juul heb ik een ultra skinny jeans met een lichte wassing geshopt. De kontzakken zitten iets lager en zijn geplooid, dit geeft een speels effect op haar kleine kontje. De jeans zit haar als gegoten; zakt niet af en sluit mooi aan. Juul blij en ik ook ūüôā Juul draagt het met een oud roze blousje, een in dezelfde kleur sweater van de Zara met een vintagelook. En uiteraard met haar favoriete schoeisel: de Bergstein regenlaarsjes welke ze van haar vriendin Sara Lou heeft gekregen. De jeans van Blue Rebel zorgt voor een uitstekende basis, je kunt er alle kanten mee op.

Je kunt de jeans shoppen via deze link

fullsizerender-2-2 fullsizerender-3-2 fullsizerender-1 fullsizerender-3 fullsizerender-4Klik hier om de jeans van Juul direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe jeans van Juul?

Tags: , ,

Plaats een reactie