BLUE REBEL SKINNY JEANS |OUTFIT OLIVIA

De perfecte (skinny) jeans vinden is een hele opgaaf vind ik persoonlijk. Volgens mij hebben meer mama’s hier moeite mee. Het is fijn als een broekje een goede pasvorm heeft en goed aan sluit. Dit kan best lastig zijn. Bij Olivia zijn broekjes vaak aan de korte kant, bij haar heupen en billetjes veel te wijd en lubberen ze aan haar benen. Plus vind ik de kleur of wassing vaak niet mooi (sorry ik ben kieskeurig). Dus ik ben op zoek gegaan naar een perfecte skinny jeans die wel goed aan sluit, met lange pijpen en smalle billetjes met een mooie wassing. Ik merk dat veel broekjes tot en met maat 98 gemaakt worden op kindjes die een luier dragen, waardoor dus bijna alle broekjes wijd zitten aan Olivia haar billen.

Een tijdje terug heeft Frederieke een uitgebreid jeans report’ geschreven over verschillende spijkerbroeken en de beste tips en tricks. Zeker de moeite waard om dit even terug te lezen als jij ook tegen dit probleem aan loopt.

Wat hebben wij geluk met het weer in Nederland! Het is gewoon bijna oktober en nog steeds zomerse temperaturen. Dit is toch genieten? Maar zoals iedereen weet, kan het weer in Nederland ieder moment om slaan. Met dit in mijn achterhoofd ben ik al een beetje aan het shoppen voor de winter.

Na een lange speurtocht ben ik geslaagd bij Blue Rebel. Het is een ‘ultra’ skinny model. Het broekje zit niet ‘ultra skinny’ maar sluit wel goed aan bij Olivia. De pijpen zijn voor haar lengte lang genoeg. In de taille zit een verstelbare elastieken band. Ideaal om ervoor te zorgen dat het broekje niet afzakt. De broek is heel donkergrijs tegen het zwarte aan, een mooie donkere kleur voor het najaar en winter. De onderkant van het broekje is niet omgezoomd, wat leuk en stoer oogt!

Heb jij ook moeite met het shoppen van een goede jeans voor jouw zoon of dochter?

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit? Leuk als je dit laat weten in een reactie op Facebook!

Klik hier om deze skinny jeans te shoppen

jeans-blue-rebel-olivia jeans-blue-rebel-olivia jeans-blue-rebel-olivia jeans-blue-rebel-olivia jeans-blue-rebel-olivia4 jeans-blue-rebel-olivia jeans-blue-rebel-olivia

Wat vinden jullie van Olivia haar skinny jeans?

Klik hier om de skinny jeans direct te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie