SMALL RAGS | DE GAVE SPENCER VAN LORELL


Helemaal volgens de laatste kindermode trends, de dungaree – salopette – tuinbroek of spencer. Hoe je ‘m ook wil noemen dit seizoen een echte musthave en een hot item! Van denim, tot rib of velour en van uni tot printjes we zien ze zit najaar allemaal voorbij komen. De nieuwe spencer van Lorell uit de nieuwe collectie van het kinderkleding merk Small Rags is in perfecte balans. De kleur, strepen en het materiaal geven de spencer een stoer uiterlijk, waar het model voor een echte girly look zorgt. Lorell draagt haar spencer met een col top – nog zo’n musthave dit seizoen – en bijpassende streep legging van Name it. En dat meerdere gestreepte items in één outfit samen kunnen bewijst deze look wel. Lorell is klaar voor het najaar. Be inspired!

Je kunt de spencer shoppen via deze link

_63A8773 _63A8746 63a8814nieuw
_63A8834 _63A8592

Je kunt de spencer direct shoppen via deze link

Wat vind jij van de outfit van Lorell?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie