DIT IS HET NIEUWE GIRLY ROKJE VAN JUUL!


Door Frederique:

(Mosterd) Geel is één van de kleuren die absoluut niet kan ontbreken in de fall/winter collectie. De kleur is warm maar toch ook fris en kleurrijk. Deze kleur is niet alleen een voorspelling voor de mode, deze kleur is ook bij de inrichting en meubels te zien. (We hebben onlangs onze eetkamer ook in deze kleur geschilderd.) Het is een kleur die opvalt. Normaliter kies ik voor de basic kleuren donkerblauw, grijs, zwart, wit en ecru maar in dit geval even helemaal iets anders. Dit gele setje trok direct mijn aandacht. Een super hip plooirokje met een hoge taille. De bijpassende wollen trui met een knoopjesluiting over de schouder combineerd perfect. Het rokje en de trui zijn van het kinderkleding merk: Hello Simone.

Hello Simone is in 2014 opgericht door Parijsenaar Tifenn Duchatelle en heeft een te gekke collectie met uiteenlopende kleuren en stijlvolle items. De kledinglijn is geschikt voor meisjes van 2 tot 12 jaar. Dit was mijn kennismaking met Hello Simone en ik wil jullie natuurlijk ook graag voorstellen!

Je kunt het rokje shoppen via deze link

unnamed-10 unnamed-6_1 unnamed-7 unnamed-9 unnamed-8 unnamed-5_2

Klik hier om het rokje direct te shoppen

Wat vind jij van het nieuwe rokje van Juul?

Tags: , ,

Plaats een reactie