TUMBLE ‘N DRY | DE STOERE WINTERJAS VAN RAYAN

De zomervakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen en de nieuwe kinderkleding collecties liggen volop in alle (web) shops! Daarmee is het nieuwe seizoen volop van start en daarbij mag het shoppen van een nieuwe winterjas zeker niet ontbreken. Een beetje vreemd blijft het nog steeds wel. Wanneer volop de zon schijnt – en de temperaturen nog lang niet rond het 0 punt liggen – een nieuwe winterjas aanschaffen. Toch kun je er maar beter vroeg bij zijn wil je een beetje keuze hebben. Rayan zijn nieuwe stoere bomber jas van Tumble ‘N Dry wil ik je dan ook graag even laten zien. De legergroene bomber jas is niet alleen super stoer door de coole applicaties, maar ook heel gemakkelijk te combineren. De winterjas is gevoerd en winddicht wat ‘m heerlijk warm maakt. Rayan draagt zijn winterjas op een sweater van Scotch Shrunk en een destoyed jeans en kan met zijn nieuwe jas heerlijk warm de winter door! Wat vind jij van de nieuwe winterjas van Rayan?

Je kunt de jas shoppen via deze link

_63A8138 _63A8163_63a7938_63A8123_63a7997_63A8159

Klik hier om de jas direct te shoppen

Wat vind jij van deze winterjas voor jongens?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie