REZA MET STOERE WINTERJAS TUMBLE ‘N DRY


Het zonnetje schijnt en we genieten op dit moment volop van een heerlijke nazomer. Maar toch moeten we vooruit kijken, naar de winter! Voor Doutzen heb ik al een leuke jas gevonden en voor Oliver ga ik aankomend weekend een jas bestellen. En ik moet nu toch ook echt eens beginnen met mijn winterjassen ‘top’ selectie, die ik ieder seizoen maak voor jullie op Kindermodeblog. De komende tijd zal ik daarom nog veel meer coole winterjassen met jullie delen en dus ook mijn aparte top 12 weer komt er weer aan! Deze fijne winterjas van Tumble ‘N Dry kun je daar zeker in terug verwachten. Deze fijne gewatteerde jas is heerlijk warm maar heeft ook een vrolijke en frisse look, door de mooie kobalt blauwe kleur. En de mat donkerblauwe details maken de jas alles behalve saai. Deze winter jas is dus niet alleen lekker warm maar ook heel fashionable. Reza kan zich er heerlijk in bewegen en is helemaal klaar voor de winter. Have a fashionbale day!

Klik hier om deze jas te shoppen

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-1

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-7

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-3

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-2

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-4

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-8

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-6
Klik hier om meer winterjassen van Tumble ‘N Dry te bekijken

Wat vinden jullie van deze jas?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,

Plaats een reactie