QUINN IN TUMBLE ‘N DRY BOMBER

Hij kon natuurlijk niet uitblijven deze winter. De bomber. Dé hit van dit seizoen! De bomberhype van vroeger is driedubbel terug. Niet alleen in de volwassenmode, maar ook in de kindermode. Hangt er bij jou thuis al een bombertje aan de kapstok? Verschil met toen is dat er nu een speelse draai aangegeven is met patches. En juist dat maakt ‘m voor kinderen extra ‘the bomb’.

Quinn viel als een blok voor deze bomber van Tumble ‘N Dry. Ik snap ‘m helemaal, want ik vind deze ook te gek! En Quinn krijgt het zeker niet koud deze winter, want de jas is vanbinnen lekker gevoerd met zachte stof én winddicht. Maar deze jas is ook niet té hot en dat komt goed uit, want veel kids hebben het al snel te warm. En: de bomber kan ook nog eens tegen een stootje, dus hup: Voetballen, in bomen klimmen en stoeien met je matties. Quinn is de man!

Heb jij je favoriete bomberjas al gevonden?

Klik hier om deze Tumble ‘N Dry jas te shoppen

_mg_3075 _mg_3139_mg_3042 _mg_3104 _mg_3098 _mg_3047-2 _mg_3029 _mg_3162 _mg_3146

Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘N Dry


Wat vind jij van deze jas?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie