DE HIPPE MIX & MATCH OUTFIT VAN AIMEE

Door Sophary:

Ik ben groot fan van unisex kledingstukken. Dan kunnen ze namelijk meerdere rondes mee. Zo ook voor Aimee, want haar grote broer Aiden heeft namelijk super coole kledingstukken die perfect zijn voor stoere meisjes.

Toen ik wist dat ik zwanger was van een meisje, kocht ik bewust kleding items voor Aiden die Aimee ook aan zou kunnen. We zijn nu druk aan het inpakken voor onze verhuizing en dan kom je ineens super toffe items tegen. Aimee haar kledingkast is ineens bijna verdubbeld ;-).

Ik ben meteen gaan combineren natuurlijk. ‘Oude’ items met nieuwe musthaves. Aimee heeft  ‘oude’ tijgerprint Vans aan gecombineerd met een ‘nieuw’ bomberjasje van de H&M en allover print legging van Billieblush. Wat vind jij van deze combinatie van oud en nieuw?

Je shopt het bomberjasje nu in de SALE

dav dav dav dav dav dav dav

Klik hier om het bomberjasje hier direct in de SALE te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

Tags: , ,

Plaats een reactie