HET KIDSFASHION KASBOEK VAN SILVANNA


In deze rubriek op Kindermodeblog deelt een lezeres van Kindermodeblog haar Kidsfashion Kasboek! Kijk en lees gezellig mee!

  20160517-IMG_8242

 

  Naam: Silvanna Mahulette
  Leeftijd: 30 jaar
  Kind(eren): Sidney Jack, november 2014
  Werk: Vanaf september pabo student

 

Wat betekent kinderkleding voor jou?
Niet alleen kinderkleding, maar kleding in het algemeen betekent veel voor mij. Tot voor kort heb ik 11 jaar in een kledingwinkel gewerkt. Ik vind het super leuk om Sidney stoer aan te kleden en ik ben dan ook heel trots als iemand daar een complimentje over geeft. Maar als wij een dag rondom het huis slenteren of hij gaat buiten spelen maakt het mij ook niet zoveel uit dat hij in zijn stylish onverantwoorde kloffie rond slentert.

Wat geef je per maand gemiddeld uit aan kinderkleding?
Eerlijk gezegd hou ik dit echt niet bij. De ene maand geef ik best veel uit maar er gaat ook wel eens een maand voorbij waarin ik (bijna) niets koop. Al moet ik toegeven dat die maanden misschien wel schaars zijn. Gemiddeld…. Ik denk rond de €75,-

Wat geef je uit aan jassen en schoenen?
Een jas of schoenen mogen van mij best wat meer kosten. Functionaliteit vind ik bij schoenen en een jas ook wel erg belangrijk. Ik betaal liever iets meer voor een warme jas en stevige schoenen. Ik probeer voor de afwisseling twee paar goede schoenen per seizoen aan te houden.  

Wat zijn jouw 3 favoriete kinderkleding merken?
Ik houd erg van naturel en simpel en moet er soms op letten dat het ook best leuk is om iets met een printje te kopen voor Sidney. Mijn favoriete merken zijn dan ook best basic: Mingo kids, Gray-Label & I dig denim.

Wat zijn je 3 favoriete webshops?
Ik shop eerlijk gezegd overal en nergens. Twee favorieten zijn Toddlers and Tees & Zara.

En je drie favoriete stenen kinderwinkels?
Hier in de buurt zitten eigenlijk weinig leuke kinderwinkels verder dan de Zara en de H&M kom ik dan ook eigenlijk niet. Op 3 september wordt er in Nijmegen een nieuwe winkel “WONDER store for kids” geopend en ik geloof dat dit wel eens één van mijn favorieten kan gaan worden.

Shop je meer online of offline?
Ik shop bijna alles online. Is de maat er niet of zijn er hoge verzendkosten zoek ik gewoon lekker verder.

Geef je online of offline meer geld uit?
Duidelijk online dus.

Wat is je duurste aankoop ooit geweest?
Goh mijn duurste aankoop… Ik ben een echte koopjesjager en houd van sale maar ik denk dat Sidneys Adidas Superstars (snake) schoenen mijn duurste aankoop tot nu toe waren.

Hoeveel heb je maximaal over voor een kledingstuk?
Ligt er heel erg aan wat voor kledingstuk. Ik merk dat ik mijn grens steeds meer ga verleggen maar ik heb eigenlijk met mezelf afgesproken dat ik aan gewone kleding maximaal €50,- wil uitgeven. Schoenen en jassen vind ik een uitzondering. Ik loop al weken in mijn hoofd met een super tof vest van Mini Rodini maar ik vind het echt veel geld voor een kindervest.

Waaraan geef je het meeste en het minste geld uit?
Ik heb geloof ik echt een sweater verslaving want als ik in zijn kast kijk dan hangen daar zoveel truien. Sokken, rompers, ondergoed en pyjama’s komen gewoon van de Hema of Wibra of Zeeman.

Waar let je op bij het aankopen van kinderkleding?
Ik wil best iets meer voor een kledingstuk betalen maar ik verwacht wel dat het mooi blijft. Ik heb wel eens kleding gehad dat na één of twee keer wassen helemaal lelijk werd, dan is dat ook gelijk mijn laatste aankoop geweest van het merk.

Heb je wel eens een miskoop gehad?
Helaas wel vaker, ik heb een keer twee truien en broek gekocht bij een shop uit Engeland. De print op de broek liet al snel helemaal los en de truien gingen ontzettend pillen; dat stuur je dan ook niet zo snel op eigen kosten terug. Oh en ik heb een keer schoenen gekocht die dus blijkbaar bij aankoop al te klein waren. Ik laat dus nu eerst zijn voetjes opmeten bij aankoop van nieuwe schoenen.

Kun je thuis gewoon vertellen wat je hebt gekocht?
Ja, dure aankopen overleg ik vaak wel maar als ik het echt graag wil dan koop ik het gewoon. Het Mini Rodini vest waar ik over twijfel vind ik echt prijzig en als Jasper dan zegt dat hij het eigenlijk niet zo’n leuke print vind dan weet ik echt niet of ik het wel de moeite waard vind.

Koop je meer of minder voor jezelf?
Ik denk net zoveel. Nu ik moeder ben koop ik wel minder voor mezelf dan dat ik eerder deed.

Wat is jouw tip voor andere moeders?
Combineer de duurdere items met budget items zo blijft het ook leuk voor de portemonnee.

Hoe ziet jouw Kidsfashion Kasboek eruit en lijkt het je leuk deze met ons te delen? Stuur dan een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl o.v.v Kidsfashion Kasboek!

20160415-IMG_6845

20160715-IMG_9943

20160829-IMG_1185

Hoe ziet jouw Kidsfashion Kasboek eruit en lijkt het je leuk deze met ons te delen? Stuur dan een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl o.v.v Kidsfashion Kasboek!

Lees hier ook het ‘Kidsfashion Kasboek’ van onze andere lezeressen!

Tags: , ,

Plaats een reactie