HUGO BOSS | HET STOERE LONGSLEEVE T- SHIRT VAN GENE!


De scholen zijn in een groot deel van Nederland alweer begonnen, de nieuwe wintercollectie liggen in de winkels en daarbij is het nieuwe winterseizoen officieel geopend¬†ūüėČ Heerlijk om weer fris van start te gaan en te kunnen werken en stylen met al die leuke nieuwe kinderkleding! Fijne longsleeve T-shirts kunnen het winterseizoen zeker niet in de kast ontbreken. Wanneer het nog niet zo koud is kun je ze gewoon lekker als T-shirt dragen, maar wordt het straks echt wat kouder – geloof het of niet – dan gooi je er gemakkelijk een jasje of vest overheen. Gene draagt een¬†T-shirt van Hugo Boss. Het printje is speels, stoer en super gemakkelijk te combineren door de neutrale kleurtonen. Gene draagt zijn longsleeve op een skinny broekje en een stoer bomber jasje van Tumble ‘n Dry. Meer heb je niet nodig voor een coole outfit! Wat vind jij van het T-shirt van Gene?

Je kunt Hugo Boss hier shoppen

_63A6965 _63A6838 _63A7026 _63A6888 _63A7019 _63A6863

Klik hier om Hugo Boss direct te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Gene?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie